Szerintetek Igazságosan esett ki Brasch Bence? Ti Szavaztatok rá?
Én megmondtam már az elején, hogy 1 személyes fődíjat (pl. az autó) nem vihet el csapat. :-)
Minden esetre Bence igazságosan esett ki, amikor kiesett, mert nem volt annyira jó, hogy megnyerje, neki még rengeteget kell tanulni. Akik most kiestek, ők is igazságosan estek ki. Mondjuk a Kutyakölyköknek elég nehéz dolguk volt a páros versenyben, hiszen tőlük teljesen idegen műfajjal kerültek össze. 2 táncot vagy 2 énekes műfajt mindig össze lehet hozni akkor is, ha más a fő műfaj, de egy táncot és egy énekes műfajt csak akkor lehet összehozni, ha nem teljesen idegen műfaj egymástól, és ezt a srácok nem igazán tudták kivitelezni, de szerintem ezt senki nem tudta volna jól megoldani ilyen műfaji eltérésekkel.
Én is örülök h a Kutya kölykök is ki estek,de azt remélem h Szabi nem fog ki esni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Innen már csak annak az ufónak kénne mennie!!!!!!!!)
Hajrá Szabi♥♥♥(L)(L)(K)(K)
És Mc Dc-is KIRÁLY meg
Tabáni Istvánnak is jó a hangja(a külsőjén lenne min javítani)
És az az Ufó az kész!!!!!Már unalmas mindég csak síkit:S:S:S
"Kedves" válaszoló te tudatlan szar itt nem lehet levegőt rontani!!!
Tudod ez interneten keresztülvan te analfabéta!!!!!!!!!
Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ne válaszolj,ne írj vagy bújj vissza anyádba
az ilyentől el kellene venni a magyar állampolgárságot! nem szégyelled magad?! ocsmány egy "ember" lehetsz...
ne válaszolj, mert nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!