Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Igazságosan esett...

Szerintetek Igazságosan esett ki Brasch Bence? Ti Szavaztatok rá?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 10:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, miért kell sajnálkozni, amikor kiesik valaki? Oké, hogy ő már nem fog nyerni, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi problémája az életben, akármilyen tehetségtelen sztem...
2009. dec. 13. 11:47
 12/23 anonim ***** válasza:

Én megmondtam már az elején, hogy 1 személyes fődíjat (pl. az autó) nem vihet el csapat. :-)

Minden esetre Bence igazságosan esett ki, amikor kiesett, mert nem volt annyira jó, hogy megnyerje, neki még rengeteget kell tanulni. Akik most kiestek, ők is igazságosan estek ki. Mondjuk a Kutyakölyköknek elég nehéz dolguk volt a páros versenyben, hiszen tőlük teljesen idegen műfajjal kerültek össze. 2 táncot vagy 2 énekes műfajt mindig össze lehet hozni akkor is, ha más a fő műfaj, de egy táncot és egy énekes műfajt csak akkor lehet összehozni, ha nem teljesen idegen műfaj egymástól, és ezt a srácok nem igazán tudták kivitelezni, de szerintem ezt senki nem tudta volna jól megoldani ilyen műfaji eltérésekkel.

2009. dec. 13. 11:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
persze, jó hogy nem látommár azt az emós fejűt.. :D
2009. dec. 13. 14:55
 14/23 anonim ***** válasza:
67%
Szentem borzalmasan énekelt, megérdemelte, hogy kiesett. Mondjunk nekem egyik sem tetszik, főleg az a vinnyogós hangú várási majom se. Jah meg az a csiko szabolcs, aki azt hiszi, hogy 30 évvel ezelőtt van, amikor még menő ez a ratyi néptánc, de mamár vérciki és ronda is. Erről ennyit. szavazzatok le nyugodtam, leszarlak titeket, és legalább tudni fogom, kinek tetszik az a bányarém csikó nyomi. csá
2009. dec. 15. 12:56
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát nekem naon is Teccik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 15. 17:09
 16/23 A kérdező kommentje:

Én is örülök h a Kutya kölykök is ki estek,de azt remélem h Szabi nem fog ki esni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Innen már csak annak az ufónak kénne mennie!!!!!!!!)

Hajrá Szabi♥♥♥(L)(L)(K)(K)

És Mc Dc-is KIRÁLY meg

Tabáni Istvánnak is jó a hangja(a külsőjén lenne min javítani)

És az az Ufó az kész!!!!!Már unalmas mindég csak síkit:S:S:S

2009. dec. 15. 17:13
 17/23 anonim ***** válasza:
25%
remélem nem csikószabi és nemis vásáriandré nyeri meg... tök gázak
2009. dec. 15. 21:31
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező! hogy te milyen ostoba vagy! olyanról, hogy helyesírás, nem hallottál még? ahelyett, hogy itt rontod a levegőt, inkább gyakorolj! hidd el, több hasznod lesz belőle az életben!
2009. dec. 16. 13:06
 19/23 A kérdező kommentje:

"Kedves" válaszoló te tudatlan szar itt nem lehet levegőt rontani!!!

Tudod ez interneten keresztülvan te analfabéta!!!!!!!!!

Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ne válaszolj,ne írj vagy bújj vissza anyádba

2009. dec. 16. 16:08
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

az ilyentől el kellene venni a magyar állampolgárságot! nem szégyelled magad?! ocsmány egy "ember" lehetsz...

ne válaszolj, mert nem érdekel!

2009. dec. 17. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!