Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Igazságosan esett...

Szerintetek Igazságosan esett ki Brasch Bence? Ti Szavaztatok rá?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 10:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%
én is sajnálom :( miért nem a kutyakölykök estek ki? -.-" úgy sajnálom :( nem szavaztam, vajdasági vagyok és nincs kreditem :)
2009. dec. 8. 10:20
 2/23 anonim ***** válasza:
85%

Igen, szerintem igazságosan esett ki. Ez egy verseny, erről szól, hogy csak 1 valaki nyeri meg. Attól még hogy tehetséges, még messze nem a legjobb. Ezen még dolgoznia kell, és most már tudja, milyen úton kell elindulnia, és biztos, hogy nagyon sokan fogják támogatni :)

Azt sose értettem, hogy X ki esett, akkor szapulni kell Y-t. Már nem azért, de a kutyakölykök is baromira odatették magukat, a belüket kidolgozták, hogy idáig eljussanak. Mindannyian megérdemlik a figyelmet, mind nagyon ügyesek, akik már idáig eljutottak.

És szerintem vannak páran, akik jobbak Bencénél, többet tettek, hogy eljussanak idáig, és nem csak a szárnyukat próbálgatják.. és ezt a véleményt sokan osztják.

2009. dec. 8. 10:46
 3/23 anonim ***** válasza:
82%

Igen, szerintem igazságosan esett ki. Én nem szavaztam és nem is szavazok senkire, mert nincs ilyenekre pénzem, de az énekes produkciókat hozzáértő füllel hallgatom és hozzáértő szemmel nézem (10 év éneklés színpadon közönség előtt, és figyelj, én most váltok új irányba az eddigihez képest).

Egy énekes produkcióhoz kevés, ha valakinek jó hangja van, azzal a hanggal játszani kell, hangsúlyozni, egy előadónak a színpadot használnia kell, azon tudni kell mozogni. Bencének csak jó hangja van, de nem tud vele még bánni és a színpadon nem tud még mozogni, ezt még tanulnia kell, és szó se róla, vannak nála jobbak a mezőnyben. Majd ha megtanul a hangjával bánni és a színpadon mozogni, és nem lesz egysíkú, mint most, akkor lesz majd igazi előadó.

Ez egy verseny, ahol a végén csak 1 maradhat, és ahhoz, hogy valaki bizonyítson, hogy ő a legjobb, sokat kell tenni és tanulni. Bencének ehhez több idő kell. Nem ő a legjobb.

2009. dec. 8. 11:18
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
én annyira örültem, amikor az a 2 pojáca kiesett
2009. dec. 10. 11:25
 5/23 A kérdező kommentje:

Én szerintem is a kutya kölyköknek kellett volna ki esniük!!!!!!!!!!!!!!!

Rem.ma ők esnek ki!!!!!!!

Nehogy megint valaki jó esenki azok a nyomik miat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. dec. 12. 16:41
 6/23 anonim ***** válasza:
Itt a Földön nincs igazság. De fiatal,tehetséges,még fejlődik,a csajok bolondulnak érte,még nagyobb karriert futhat be,mint aki végül megnyeri. Volt már ilyenre példa Magyarországon.:)
2009. dec. 12. 17:20
 7/23 anonim válasza:
86%
Szerintem korábban ki kellett volna esnie. Nagyon egyhangúan, mondhatnám unalmasan énekelt.
2009. dec. 13. 05:15
 8/23 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem jogos volt a kiszavazás...

De hogy tegnap a Bad Boyz esett ki az már nem. De viszont annak örülhetünk h a kutyakölykök is kiestek. a következő remélem Csikó szabi lesz...

2009. dec. 13. 08:22
 9/23 anonim ***** válasza:
49%
Én is imádtam, Horvát Tamással együtt. :) Aranyosak voltak. De tényleg nem a legjobb hangú volt, vagy akkor, vagy most, kikellett volna esnie.
2009. dec. 13. 09:06
 10/23 anonim válasza:
100%
Pont megérdemelte mert a TV-ben olyan aranyos és a kedves.Egyrészt szarul énekelt már amit láttam vagy hallottam innen onnan. Felettem jár 1-2 évvel és egy köcsög előte is zsigerből utáltam most még jobban. Ja és Csikó Szabolcs a legjobb. csocsi
2009. dec. 13. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!