Hogy lehet ilyen idióta az RTL, hogy Simont kirakta a villából?
Én az 5. szériát annyira unalmasnak tartottam, hogy a beszavazó show-k után nem bírtam nézni. Atilla meg lehet csinálta a showt, de egyáltalán nem volt szimpatikus...
Most is csak Simon miatt néztem, őmiatta nem fulladt az egész egy nagy unalomba (de igen, azt elismerem, hogy a Charlotte-tal való nyalifali felesleges és unalmas volt.) de így már mi miatt nézném?
"érdekes figura"??? Ki, a Simon?? Hát baromira nem az! Ő egy személyiségzavaros, akinek a pszichiátrián van a helye, nem a VV-ben.
Ilyen alapon a szerkesztőség bemehetne a zárt osztályra és onnan válogathatna, csakhogy "érdekes" legyen a műsor!
Új villalakó fog beköltözni!!!!!!!! YEAH!!! :D
Remélem valami mocskosul jó képű csávó lesz, aki megszégyeníti ezt a kis bájgúnár Aureliot :D
"érdekes figura"??? Ki, a Simon?? Hát baromira nem az! Ő egy személyiségzavaros, akinek a pszichiátrián van a helye, nem a VV-ben.
Honnan írsz? A pszichiátriáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!