Kiesett Horváth Tamás a csillag születikből ki sírt velem? :' (:' (
Figyelt kérdés
ááá :'(2009. dec. 5. 22:03
11/23 anonim válasza:
Szegény Jacko, biztos forog a sirjában....
12/23 anonim válasza:
Hehehheee! Én sem bírtam a srácot! Nem sok ember vált ki belőlem ilyen viszolygást, mint ő. Ami a legjobban tetszett, hogy imitálta a gitározást... khhmm... Szóval bocs, de én sem sírok veled!
13/23 anonim válasza:
múltkor nem volt jó.kieshetett volna..ma volt a legjobb,erre kiesik...nem értem..
kedveltem a stílusát.színpadra termett.jól mozog.bár néha túlzásba viszi..a hangja is jó...a saját dalát imádtam...emberként valóban picit beképzeltnek tűnik..de az ő korában ez elfogadható.
kicsit sajnálom.
14/23 anonim válasza:
én sajnálom, hogy kiesett :(
de azért nem sírtam :D
15/23 anonim válasza:
nemsirtam.
de sajnáltam h kiesett =((
18/23 anonim válasza:
énnnnnnnnnnnnn :'(
bencéért is sirok X'(((
19/23 anonim válasza:
Sajnálom hogy kiesett /jól nézett ki jó volt a mozgása(ő legalább táncolt) .
20/23 anonim válasza:
Szánalom amiket ide írtatok. Nem azt kérdezte, hogy ki NEM sírt vele, hanem hogy ki igen. Amúgy én sem sírtam, de nagyon nagyon szomorú voltam, mert nagyon bírtam a Tomit, szerintem ő az egyik legtehetségesebb és k*rva ideges voltam erre a sok értelmes magyarra akik ezeket a Bad Boyzokat vagy kiket beszavazzák akik csak ugrálnak körbe körbe a színpadon. Csak így tovább magyarok...pFf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!