Egyiknek se - ezek nem sztárok, hanem tehetségtelen zenebohócok, kottát életükbe nem láttak, hangszert szintén nem,de ők a nagy "sztárok"...nevetséges.
2011. máj. 11. 13:54
2/19 anonim válasza:
EVERDANCE!!!
Nagyon jók,tehetségesek!!!Igazi táncosok!!
2011. máj. 11. 15:19
3/19 anonim válasza:
Az első válaszolóval 100%-ig egyet értek.
2011. máj. 11. 16:46
4/19 anonim válasza:
Farkas Dorinának.
2011. máj. 12. 19:26
5/19 anonim válasza:
László Attilának.
Első válaszoló, nem tudom milyen okból hivod őket 'tehetségtelen zenebohócoknak' kiváncsi vagyok hogy te tehetségesebb vagy-e, és azután eldöntjük ki a bohóc!
Ők tényleg tehetségesek, nem hiszem hogy te képes vagy úgz énekelni, mint László Attil, és ógy harmónikázni mint Szabó Ádám, és vakon énekelni meg zongorázni! Először gondold végig mit beszélsz, és azután mond másokra h bohócok! -.-
2011. máj. 14. 18:56
6/19 anonim válasza:
18:56, valószínűleg hamarabb lesz saját zenei albumom mint nekik. Én tudok jó zenét szerezni, ők meg kottát se láttak életükbe. Ennyit erről.
2011. máj. 14. 19:45
7/19 anonim válasza:
A harmónikás gyerek (kedves előtti) 2 éves kóra óta TANUL zenélni, kottából tanulja a számait, naponta 8-9 órát gyakorol. Gomes 12 éves korában elvesztette a szüleit, azóta tanul táncolni. Valóban Teca nem látott kottát, de gyönyörű tiszta hangon énekel, és hozzá zongorázik önmaga vakon. Féltékeny vagy egyszerűen, barátom. ;-)
2011. máj. 14. 22:25
8/19 anonim válasza:
Előző: Szívesen meghallgatnálak, felteheted a teasztar.hu-ra, de te úgyse vagy olyan vagány, hogy megmutasd azt a ,,nagy tehetségedet''.
2011. máj. 14. 22:31
9/19 anonim válasza:
De paprikás valaki:D
2011. máj. 14. 23:29
10/19 anonim válasza:
László Attilának... <3
Kedves első válaszoló! Nem kell itt nagy arcot mutatnod, és én tényleg kíváncsi lennék arra hogy NEKED milyen nagy tehetséged van. Nem hiszem hogy jobb lenne mint Szabó Ádámnak aki így tud harmónikázni, vagy Krizbai Tecának akinek vakon van bátorsága egy ország előtt indulni egy tehetségkutató műsoron. Majd ha te lehagyod ezt a harmónia tehetséget, és vakon így tudsz énekelni ország-világ előtt akkor járhat a szád! És a többi kis csillag tehetségtudásáról ne is beszéljünk! Nagyon ügyesek!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!