Kinek szurkoltok a Csillag születikből?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 13:50
13/19 anonim válasza:
Nincs "nagy arcom",csak ismerem a zenei tehetség fogalmát :) Ezeknek a selejtkutatós zenebohócoknak kb. annyi zenei tehetségük lehet összesen mint Lady Gyagyának, vagy SP-nek. Amúgymeg kihívás elfogadva - ha kész lesz a teljes zenei album, felrakom jewtube-ra, majd akkor fújozzatok (úgyis fogtok)...
14/19 anonim válasza:
Megnéztem a teasztáros oldalat amúgy - oda éneklést lehet csak feltenni,szerzett zenét nem. Hopplá. Más egyéb hasonlóan jó ötletek? :DDD
15/19 anonim válasza:
Szerintem nem kéne minden évben egy tehetségkutató műsornak lenni, mert már így csak tehetségtelen "tehetségeket" tudnak felfedezni..Volt most a Megasztár meg az X-faktor, minden jó hangú énekes jelentkezett, aztán most vana csillag születik meg megint lesz az x-faktor..már nincs kit felfedezni.
Egyébként szerintem a Csillag születikből a legtehetségesebb a Gomes :)
16/19 anonim válasza:
OMG. Lady Gaga nem tartozik a kedvenc előadóim közé, de azért elismerem, hogy élőben kib@szott jó hangja van. Viszont kedves 61%-os ha annyira nagy vagy, mint az arcod, akkor minden elismerésem.:D
17/19 anonim válasza:
Everdance!!
Jobb mint az összes többi....
18/19 anonim válasza:
Farkas Dorina volt a legjobb. Kár, hogy nem jutott tovább.
19/19 anonim válasza:
László Attilának vagy Szabó Ádámnak, nem tudok választani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!