Milyen pár lenne VV Iza és VV Krisztián?
Figyelt kérdés
én el sem tudom őket képzelni mint pár...#Izabella #Krisztián VV
2014. jan. 31. 01:03
4/10 anonim válasza:
Iza csak kiakarja használni szegény srácot, hogy féltékennyé tegye Dorkáékat. Korábban még ő hangoztatta, hogy ő "nem tudna tisztelni akárkit". Na, szerinted, egy vidéki, tájszólásos, kicsit parasztos beütésű srácot tudna tisztelni egy ilyen "remek szupermodell"?
Kamu, vagy f**szhiánya van.
5/10 anonim válasza:
Egy nagy LoL lenne. Nagyobb mint Simonék románca..
vidéki parasztgyerek, ki senkihez se szól, lóg a kapa a szájából, és Iza az elkényeztetett "modell"
7/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon cukik lennének,én szurkolok nekik!
8/10 Plantron válasza:
Szerintem inkább azért aggódj, hogy milyen ember lesz belőled, ha ez a kérdés akkora problémát jelent számodra, hogy ellenállhatatlan vágyat érzel ezért feljönni internetre, regisztrálni és megkérdezni ilyen ökörséget... Jézusom, hova jut ez a világ!? :/
9/10 anonim válasza:
Plantron ezt rólad is el lehet mondani,hogy feljössz ide a netre regisztrálsz és ellenállhatatlan vágyat érzel arra,hogy beírsz ilyen helyre,de Plantron hál istennek,te "különb" vagy ezek után:DDDDD
10/10 Plantron válasza:
#9 Időpont 04-19 22:28
Ez igazából úgy történt, hogy hírlevélben kaptam meg a "legfontosabb" történéseket... na hát úgy már valóban megjött a késztetés... :P De hogy magamtól ilyen témát indítsak és/vagy keressek akármelyik VV Agyoniskolázott nevére!? Hát ne haragudj, de már csak a feltételezésed is sértő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!