Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ilyen borzasztóan...

Miért ilyen borzasztóan monoton és unalmas a VV6?

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 10:29
 1/5 anonim válasza:

Nem tudom én nem nézem..

Mondjuk annak örülnék, ha valamelyik este néhány símaszkos beszökne a villába és véresre verné a bent lévő marhákat.

Simont azt egyenesen máglyán kéne elégetni.

2014. jan. 24. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Túl sok a szerelmi szál, a féltékenység. Hiányzik belőle egy igazi taktikus játékos, mint az Attila volt, vagy Olivér. A mostani játékosok túl egyszerűek.
2014. jan. 24. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem történik semmi izgi. Nem értem. Azt hiszik odabent,hogy ez egy szerelemkereső játék vagy mi?! Kb mindegyik azért hisztizik,mert nincsen bent senkije, játszani mentek be nem szerelmet találni. Remélem fog történni valami izgalmasabb is,mert eddig elég gyér a dolog.
2014. jan. 24. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert birkákkal van telepakolva. Az 1ik üvölt, a másik 1 nagy r*banc, a 3. semmit se csinál.
2014. jan. 26. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Adjátok fel a reményt. Ez a műsor úgy borzasztó, ahogy van. Pár percet láttam belőle, de nem tudtam, sírjak vagy röhögjek kínomban. A játékosok primitívek, agyatlanok, a társadalom legalja. Az olyan embertől, aki hisztirohamot kap, mert nem festette ki a szemeit és így merészelték őt filmre venni (ez a beválogatóban volt), nem hinném, hogy túl sokat lehetne várni, ahogy a többitől sem.

Igazából nem érem fel ésszel, hogy egy ilyen szennyre kinek van igénye és miért. Ha valaki megosztaná velem, mi a jó ebben, igazán hálás lennék.^^

2014. febr. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!