1/7 A kérdező kommentje:
Máris listát készít a még csak 20 éves ringy. és sor szűrőn kell átmennie a pasinak, hogy a lyukához jusson. Kérdem én, ő mit tett le azért, hogy ilyen elvárásai legyenek? 180 as ikuja van, aranyos, kedves, jólelkű? Nem úgy tűnik elsőre. De elvárások máris a plafonon. Az a baj, hogy a többi lány, az ilyeneket követi, mint valami csordát és 100 meg 100 elvárást támasztanak szegény pasik elé, ezért van ezer meg ezer magányos 20 on éves srác.
2014. jan. 22. 20:27
2/7 anonim válasza:
bazzeg, k..va tahóvilág. Nem kattintok a büdös linkre, mert már attól agyhúgykövet kapok, hogy olvasok róla.
3/7 anonim válasza:
Az baj, ha engem mar a hangjatol is raz a hideg?
22/F
4/7 anonim válasza:
fújj de sárgák a fogai O_o undoritó
5/7 A kérdező kommentje:
Cigi, pia, kávé trió hozza ezt. Mivel ez az éjszakai életmód és a parti velejárója, így már nem is mondok semmit.
2014. jan. 22. 20:55
6/7 anonim válasza:
Nem szoktam elítélni elsőre az embereket,de ez a lány tipikusan a szőr feláll a hátamon tőle kategória.
Borzasztóak a gesztikulásai , rángatja a szemöldökét,majd kiesik néha a szeme a helyéről , buta, és iszonyú sárgák a fogai. Az egész lány unszimpi. És nem tudom elképzelni,hogy melyik ember találná őt példaképnek,bár kitudja. De eddig senkitől nem hallottam,hogy szimpi lenne neki a csaj.
7/7 anonim válasza:
szerencsére túl kevés vagyok az igényihez! Áldom Istent ateistaként, amiért ilyennek teremtett engem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!