Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért mondja azt mindenki,...

Miért mondja azt mindenki, hogy a VV6-ban csak Simon ér valamit?

Figyelt kérdés
jó, nyilván nem mindenki mondja, csak aki nézi. meg igen, tényleg alja műsor szégyellem is, hogy nézem, de vizsgaidőszakban muszáj volt valamit elalvás előtt. és nem értem miért ő van a "legnormálisabbnak" ki kiáltva. mert ha valaki magában beszél meg fura akkor biztos, hogy többet ér mint mások? (mondjuk a többi embernél ott nem nehéz az tény) Hallgatják egyáltalán mások, hogy miket mond? mert értelme komolyan nincs csak összevissza zagyvál mindenfélét ami az eszébe jut... nem rétem emiatt miért ő a legkirályabb
2014. jan. 22. 01:20
 1/9 anonim ***** válasza:
14%

Kismillió nem a kérdésre válaszoló,csak magáról beszélő válasz

3..2..1..

2014. jan. 22. 01:22
 2/9 anonim válasza:
23%

Kismillió nem a kérdésre válaszoló,csak válaszolók válaszait megjósoló válasz

3..2..1..

2014. jan. 22. 01:24
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

kb a legellenszenvesebb karakter,ahogy próbálja játszani a tök hülyét,meg most a naiv szerelmest.

de ezek szerint simán megetette a többséget.

szerintem pontos taktika amit csinál.

feltűnés,dugás,ártatlanság,naivitás,ezeket a tulajdonságokat mutatja be,gondosan megtervezve.

a többi játékos kritikáját meg ügyesen kivédi,hogy ő is elkezdi ócsárolni saját magát,amivel kifogja a szelet a támadó hálójából.

2014. jan. 22. 01:27
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Nem,nem,én csak elkergettem őket :D
2014. jan. 22. 01:28
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
A VV6-ban senki nem ér semmit. És azok se akik nézik.
2014. jan. 22. 04:39
 6/9 xtazin válasza:
0%
Ha szerinted is szar a műsor akkor téged se érdekelne az ilyen kérdés. Amúgy egy adást se láttam és szerencsére nemtudom ki az a Simon.
2014. jan. 22. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:
#5: Nemcsak a 6-ban az előtte lévő 5-ben sem ért senki semmit.
2014. jan. 22. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert ( ha ezt eddig nem vettük volna észre ) VV Alekosz is anno pont ugyanígy tette lóvá a közönséget a sok értelmetlen zagyvaságával, amelyről mindenki azt gondolta, hogy nagy bölcsességek, mivel sokszor érthetetlenek voltak a mondatai és ezért azt feltételezték róla, hogy átlagon felüli intelligenciával bír.

Csak akinek esze van, az tudja megkülönböztetni a színlelt intelligenciát a valódi intelligenciától.

Egy birka nem tud egy másik birkát megítélni.

2014. jan. 24. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Már nem!
2014. jan. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!