Miért érdekli ennyire a nézőket a szex meg a meztelenkedés?
Félreértés ne tessék! Nem vagyok sem prűd, sem vallásos, csak arra lettem nevelve, hogy a két dolog magánügy.
Bár nem nézem a Való Világot, de sokszor hallom, hogy direkt olyan játékosokat választottak ki, akik nem szégyenlősködnek, nem riadnak meg semmitől, hogy növeljék a nézettséget. Ráadásul maguk a játékosok elég kellemetlen helyzetbe hozzák a hozzátartozójukat. Nemrég hallottam a kolléganőmtől, hogy az egyik játékos anyja nagyon szégyelli a lánya viselkedését, hogy úgy döntött, hogy elköltözik és nem tartja vele a kapcsolatot. Azon is háborgott a kolléganőm, hogy milyen anya az ilyen, hogy elhagyja a problémás felnőtt gyermekét ahelyett, hogy segítene, megbeszélné vele a dolgot?
Emellett a nézők mindig arra a játékosra szavaznak, aki többet meztelenkedik vagy szexel.
Vannak azért kivételek. Például a meteorológusnő kivágott felsője felháborította a nézőket. A nő meg azzal védekezett, hogy a stúdióban erőszakolták rá.
Mit gondoltok erről?
A szex meg a meztelenkedés tabu téma, és ezért is érdekelheti az emberek.
A való világ nem szól másról, csak népbutítás. A régebbi valóságshow szériákban ennél azért valamelyest értelmesebb embereket válogattak be, és nem volt szinte az összes 18 éves. Pedig sokkal izgalmasabb lenne, ha értelmes embereket zárnának össze, és talán nézettebb is lenne.
A fiatalok akik a célközönség, azt látják hogy ez teljesen normális, amit ezek az emberek csinálnak. Ők nem fogják kritizálni őket, hogy jesszus ezek meg hogy viselkednek mivel nincs kialakult értékrendjük (tisztelet a kivételnek). Azt hiszik ez a követendő, és jézusom mennyien sztárolják őket.
Amikor bekerült egy két lány nem tudom név szerint a bemutatkozó filmjükben ilyeneket állítottak magukról hogy 100 férfival voltak, ha a villában lesznek tuti szexelni fognak stb. Nem kérdés hogy ezt az rtl adta a szájukba, hogy növeljék a nézettséget, és elkorcsosítsák a társadalmat.
Én alapból nem nézem ezt már egyáltalán pedig az előző kettő mármint a 4 meg az 5 valamelyest értelesebb volt mint ez. Én kb 20 percet ha láttam ebből, de utána el is kapcsoltam a francba mert nekem baromira nem tetszik ez az egész.
Én alapból nem vagyok olyan hogy meztelenkedjek és lefeküdjek minden jó nővel de ez szerintem már kész káosz ami bent megy. Nekem van egy ismerősöm aki jelentkezett igaz eljutott valameddig de nem jutott be a játékba. Konkrét indok nem volt rá, annyit tud ő is valami olyasmit magyarázott hogy a stáb nem találta őt túl extrémnek túl szexmániásnak sem.
Egyébként ő elmondásuk szerint a VV4 be kerülhetett volna be vagy az 5 be nem a mostaniba.
Ide direkt szexmániásokat kerestek pontosan azért hogy növeljék a nézettséget, de ez már gusztustalan, és szerintem ezért nem adják az RTL klubon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!