Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért engedik az Éjjel-Nappal...

Miért engedik az Éjjel-Nappal Budapest sorozatot vetíteni?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem túlzás az amit az RTL csinál? Én több mint egy hónapig néztem. 19/F vagyok. Nálam a műsor elérte azt, hogy olyan szintre részegre igyam magam, hogy... pedig előtte még soha nem voltam részeg. Egyszerűen olyan fertő és gonosz szellemiség árad ki ebből a műsorból, hogy befolyásolja az ember gondolkodását is. Én azóta egy részt nem láttam.

Kicsit belegondoltam, hány kisgyermek ül fő műsoridőben a tv előtt, és ezt kell néznie. Homokosak, leszbikusok, pedofilok, meztelenkedés, mindenki felél mindenkivel (már elnézést) trágárul beszélnek, folyton részegek, drogosok...stb.

És tényleg leszarom, hogy ezt mind csak megjátszák, mert attól függetlenül ezt kell nézni.

TIteket nem háborít ez fel? Nem féltitek a gyerekeiteket.

A műsor szerkesztői azzal védekeznek, hogy ezt mind azért mutatják be, hogy megelőzzék ezeket a problémákat. Én ennek pont az ellenkezőjét látom. Pont hogy kedvet csinálnak hozzá.

2013. máj. 22. 22:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem az egész egy nevetséges vicc . Az rtl csak meg próbál még pénzt csinálni , most nem való világ van hanem ez ..

De a legnagyobb vicc az egészben hogy a nézettségi lista csúcsán van . Egy logikátlan buta sablonos és szar sorozat. Ennyi.

2013. máj. 22. 22:18
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazatok van, totál gáz, ami "sorozat" címszóval művelnek!!!

Van erre egy koncepcióm, hogy miért megy ez ilyen jól. Mint tudjuk, a MR.MÉDIA abból csinál "sztárt", akiből csak akar. Magasra emelik és ha már nem akarják, akkor a magasban elengedik, szállj csak ahogy tudsz! Van, aki nagyot esik. Sokan esnek nagyot…

Ez a "sorozat" meg arról szól, hogy nem kell nagy stábot, díszletet, főleg színészeket megfizetni, "összekasztingolnak" pár trendi/nek vélt/ arcot, jól felfuttatják őket és majdnemhogy kis költségvetésből összehoznak egy szó szerint lekamerázott igénytelen valamit. Az igénytelenség az igényteleneknek. A kereskedelmi csatornákon nem sok kultúrával találkozol… Én elvből nem is nézem az ilyeneket.

Én simán levetetném műsorról, ha én lennék az ORTT.

"Nálam a műsor elérte azt, hogy olyan szintre részegre igyam magam, hogy..."

Ezt viszont, nem értem… Miért kellett inni, amikor ott a távirányító…

2013. máj. 23. 00:48
 3/20 anonim ***** válasza:
56%
Azt nem értem hogy a színészeket miért bántjátok viszont . Ha engem kérnének fel jó pénzért valszeg elvállalnám .. gondolom jól keres egy "színész"
2013. máj. 23. 00:57
 4/20 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a kérdezővel. Egy részét láttam, azóta többet soha :) Olyan szinten primitív , hogy nálam kiverte a biztosítékot. De sajnos amíg az ilyenekre többen vevők, mint egy rendes, normális filmre vagy sorozatra, addig sajnos ezt és a hasonló alja dolgokat fogják nyomatni, mert a kereskedelmi csatornáknál csak a nézettség számít, semmi más,például az, hogy legyen egy csöppnyi értelem abban, amit leadnak.
2013. máj. 23. 11:48
 5/20 anonim ***** válasza:
A NAGY kérdés megint az, hogy mi volt előbb! Az igény ilyen szennyre vagy már megvolt a szenny, csak nézőket "kerestek" hozzá? Ha ezeken a csatornákon csak a szeny megy, akkor ezek SZENYCSATORNÁK! :-))
2013. máj. 23. 12:02
 6/20 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekelnek a kisgyerekek, mert nem lehet minden műsort, filmet, sorozatot úgy csinálni, hogy az a kisgyerekeknek megfeleljen. Ennyi erővel csak a teletabik mehetnének a tévében, moziban, mindenütt. Azért vannak a szülők, hogy eldöntsék, mit nézzen a gyerek.

Engem sokkal inkább zavar az emberek igénytelensége. Hogy képesek ezt a színvonaltalan, igénytelen szart nézni, ami konkrétan semmiről nem szól. Mert lehet valami nem "kisgyerek-kompatibilis", de közben izgalmas és szórakoztató.

2013. máj. 23. 14:09
 7/20 anonim ***** válasza:

Nézzetek FAMILY GUY-t, meg az ÍGY JÁRTAM ANYÁTOKKAL sorozatot vagy ott vannak a JÓBARÁTOK… Ha már minőségről beszélünk és nem mennyiségről, mint a "doku reality"-kben.

Ja, és lehet támadni a FAMILY GUY-t, de érteni kell a humorát !

2013. máj. 23. 15:07
 8/20 anonim ***** válasza:
3-as azért jócskán benne van az is, hogy ezek alapból ilyenek. ugyanis csak olyan 50%-osan megkötött, a másik 50%-át ők improvizálják ki. meg ugye casting is volt, a legelb*szottabb embereket választották ki, akik erre a szerepre illenek, de igen, nem panaszkodhatnak a fizetséggel sem. kérdésre válaszolva szerintem is undorító. inkább menne az rtl2-n, és rtl-en adnának valami értelmesebb műsort. akár a legyen ön is milliomost is elnézném napi rendszerességgel, mint régen volt, meg több olyan műsor is van az rtl2-re száműzve, ami igazán cserélhetne ezzel.
2013. máj. 25. 15:45
 9/20 anonim ***** válasza:
A legyen ön is milliomos-nak és a többi száműzött műsornak komoly költségvetése van, de felelősség nincs… Ez kissé sarkítva olyan, mintha nem lenne pénzed ételre és adnál a gyereknek egy nagy adag cukrot, azzal addig is telítpdik és nem is kerül sokba… Remélem, értitek!
2013. máj. 26. 00:43
 10/20 anonim ***** válasza:
jó, hát igazából csak a szórakoztatás részéről sokkal előnyösebb egy kvízműsor, mint ez, de a költségei tényleg nagyobbak, főleg ha napi rendszerességgel megy.
2013. máj. 27. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!