Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért engedik az Éjjel-Nappal...

Miért engedik az Éjjel-Nappal Budapest sorozatot vetíteni?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem túlzás az amit az RTL csinál? Én több mint egy hónapig néztem. 19/F vagyok. Nálam a műsor elérte azt, hogy olyan szintre részegre igyam magam, hogy... pedig előtte még soha nem voltam részeg. Egyszerűen olyan fertő és gonosz szellemiség árad ki ebből a műsorból, hogy befolyásolja az ember gondolkodását is. Én azóta egy részt nem láttam.

Kicsit belegondoltam, hány kisgyermek ül fő műsoridőben a tv előtt, és ezt kell néznie. Homokosak, leszbikusok, pedofilok, meztelenkedés, mindenki felél mindenkivel (már elnézést) trágárul beszélnek, folyton részegek, drogosok...stb.

És tényleg leszarom, hogy ezt mind csak megjátszák, mert attól függetlenül ezt kell nézni.

TIteket nem háborít ez fel? Nem féltitek a gyerekeiteket.

A műsor szerkesztői azzal védekeznek, hogy ezt mind azért mutatják be, hogy megelőzzék ezeket a problémákat. Én ennek pont az ellenkezőjét látom. Pont hogy kedvet csinálnak hozzá.

2013. máj. 22. 22:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen… a válság még tart itt is, ott is. De a kereskedelmi tévék mindig is válságban voltak a kultúra tekintetében…
2013. máj. 27. 16:38
 12/20 anonim válasza:
Ha ennyire cikizitek minek nézitek? ez miért van? azért hogy az embereket elszórakoztassa és ne unatkozzanak de nem tetszik ne nézzétek sok buta ember :/ fucking logick
2013. máj. 28. 18:55
 13/20 anonim ***** válasza:
utolsó de okos vagy...:D ebbe mi a szórakoztató? az, hogy már az elején megtippelheted, hogy ki kivel fog vitatkozni? meg ahogy az előzeteseket nézem, már kb mindenki legalább 1x úgy kiborult, hogy ő itthagyja az egészet, stb. akkor miért tart még? kiszámíthatóbb mint a barátok közt...pedig az is unalmas.
2013. máj. 28. 19:33
 14/20 anonim ***** válasza:

A 2-5-7-9-11es kommetelő vagyok és az aki nem nézi és múltkor leszóltam a barátnőmet, mert nézni akarta. Nem volt szép, hogy leszóltam, de kissé ledöbbentem, hogy tényleg nézni akarja?!!!!

Ti ketten, utolsó két kommentelő, úgy érzem, mind2en nézitek. :)) Vegyétek már észre, hogy semmi kultúra nincs mögötte, csak annyi érdek fűződik hozzá a kedves "műsorkészítőknek", hogy két reklámblokk között kitöltsék az időt!!

Nagyon rossz az egész, de rátok van bízva mit néztek, mit "engedtek be"…

Annyi, de annyi JÓ és ÉRTÉKES film van a világban, amiből még tanulhattok is és TÖBBEK lehettek… miért ezt nézitek (?)

2013. máj. 29. 00:56
 15/20 anonim ***** válasza:
13as vagyok, én sem nézem, én is pont ezt mondom, hogy nem hogy kultúra nincs benne, de még azt is hülyének nézem, aki ezt szórakoztatónak nevezi.
2013. máj. 29. 01:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Ámen!
2013. máj. 30. 02:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Az emberek nagy réssze ez érdekli!

Hogy mássok életével foglalkozhasóN! Ezért van rá nézzetség! Szánalmas! Én 1 részét láttam csak de még most se leszek vevő erre ! Inkább leszek Deviáns!

2013. máj. 30. 14:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, az egész egy fertő. És az a szomorú, hogy tényleg van nézettsége ennek a szemétnek. Ami még rosszabb, hogy a mostani tinik nagy része is ezen nő fel, és szépen, észrevétlenül átveszi ezt a szellemiséget. Az RTL hülye lenne levenni a műsorról, mert jó pénzt hoz, és nekik csak az számít, ugye. Hatalmas úr a korszellem, és nem sokan képesek vele szemben menni.
2013. nov. 27. 13:33
 19/20 Tóth V. ***** válasza:
Igen,nézzétek a Family Guy-t...végülis ott már kötőszavak lettek a káromkodások,de persze,az való a gyerekeknek:DD azt meg nem értem,hogy minek nézitek,ha nem tetszik.van aki szereti,érdekli.azt meg teljes mértékben te döntöd el,hogy leiszod-e magad vagy sem.nálam semmi "eredménye" nincs.nem drogozok,iszok,stb.pedig 18 alatt vagyok...
2013. dec. 9. 16:56
 20/20 anonim ***** válasza:
nem is erről van szó...hanem arról, hogy ez egy iránymutató...a Family Guy-t ne keverjük már bele könyörgöm...a káromkodást lehet a legkevésbé kiemelni egy műsorból...
2013. dec. 9. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!