Miért engedik az Éjjel-Nappal Budapest sorozatot vetíteni?
Szerintetek nem túlzás az amit az RTL csinál? Én több mint egy hónapig néztem. 19/F vagyok. Nálam a műsor elérte azt, hogy olyan szintre részegre igyam magam, hogy... pedig előtte még soha nem voltam részeg. Egyszerűen olyan fertő és gonosz szellemiség árad ki ebből a műsorból, hogy befolyásolja az ember gondolkodását is. Én azóta egy részt nem láttam.
Kicsit belegondoltam, hány kisgyermek ül fő műsoridőben a tv előtt, és ezt kell néznie. Homokosak, leszbikusok, pedofilok, meztelenkedés, mindenki felél mindenkivel (már elnézést) trágárul beszélnek, folyton részegek, drogosok...stb.
És tényleg leszarom, hogy ezt mind csak megjátszák, mert attól függetlenül ezt kell nézni.
TIteket nem háborít ez fel? Nem féltitek a gyerekeiteket.
A műsor szerkesztői azzal védekeznek, hogy ezt mind azért mutatják be, hogy megelőzzék ezeket a problémákat. Én ennek pont az ellenkezőjét látom. Pont hogy kedvet csinálnak hozzá.
A 2-5-7-9-11es kommetelő vagyok és az aki nem nézi és múltkor leszóltam a barátnőmet, mert nézni akarta. Nem volt szép, hogy leszóltam, de kissé ledöbbentem, hogy tényleg nézni akarja?!!!!
Ti ketten, utolsó két kommentelő, úgy érzem, mind2en nézitek. :)) Vegyétek már észre, hogy semmi kultúra nincs mögötte, csak annyi érdek fűződik hozzá a kedves "műsorkészítőknek", hogy két reklámblokk között kitöltsék az időt!!
Nagyon rossz az egész, de rátok van bízva mit néztek, mit "engedtek be"…
Annyi, de annyi JÓ és ÉRTÉKES film van a világban, amiből még tanulhattok is és TÖBBEK lehettek… miért ezt nézitek (?)
Az emberek nagy réssze ez érdekli!
Hogy mássok életével foglalkozhasóN! Ezért van rá nézzetség! Szánalmas! Én 1 részét láttam csak de még most se leszek vevő erre ! Inkább leszek Deviáns!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!