MIÉRT szeretik annyian a VIVA tv-t?
Az egy dolog, hogy a zene miatt.
És még?
én például azért mert ők szokták csinálni tudod ezt a Teletont és ezért szeretem a Vivát:)
főleg,hogy én is telefonáltam:D
Amikor még én voltam tini, nem is volt magyar viva, helyette az astráról néztük a német vivát meg azt a raszta néger csávót a MOLA ADEBISHI-t :D Akkoriban azért néztük mert műholdról 2 zene csatornát lehetett behozni, az MTV-t meg a VIVÁT Az MTV-n éjjel nappal rokkot nyomtak meg Beavis és buttheadet, a Viván meg csak Techno ment meg dance meg egy két talkshow..
Gondolom ma is ezért nézik a magyar klónját....
Ja meg a legfontosabb régen a magnós korszakban a rádiók alig nyomtak új zenéket...
Demjénnel Ákossal Meg Szikora Robival voltak tele a rádiók..
Csak a Német Viváról lehetett szinte beszerezni a nyugati technót ha nem volt pénzed a többezer forintos Cd-kre..
Akkoriban egy 2Unlimited Cd 6-8 EZER Forintban is belekerülta Fotex recordsba!!
Mi pénzek voltak azok akkor!!!
Én ezt értem, és szeretem is az ilyesfajta zenéket is (igényes techno, trance goa, dnb, breakbeat...), de akkor mára nagyon felhígult a viva úgy ahogy van, mert csak popot nyomatnak...
Az mtv-n legalább szélesebb a paletta, bár az utóbbi 1-2 évben ott is eluralkodott a hip-hop, és a rap.
Nem nagyon van olyan zene, amit nem szeretek, de azt nem szeretem, amikor egy zene csatornán csak egy műfajt nyomnak...
De ezek szerint egyedül vagyok.
Hát először is: miért is ne?
Ha unatkozunk, akkor nem valami agy megerőltető dologra várunk, csak valami nagyon pihentre. xD
Bekapcsolod a tévét, megy rajta valami, véletlenül a VIVA, tegyük fel.
Én szeretem, vagy nem is tudom.
Tök mindegy, az a lényeg, hogy zene megy rajta, mindenféle.
Az Interaktív meg ilyenek... Hát vna és kész, van mit nézni, na. Sok műsör, programok, aktív a csatorna és népszerű, nagyon elterjedt. Öhm, nem tudom. Szeretem őket, de valójában még én sem nagyon... Vagyis hát...
Na szóval érthetőbben... xD
Fordítás: nem tudom.
Bővebben: ez van és kész.
Bocsi az agyatlan válaszért. :$ xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!