VV Iza 20 éves, hogy lehet ilyen kiélt feje, kb 32-35-nek mondanám?
Egyáltalán nem jó bula, szerintem is ronda a feje. 22 éves vagyok, de simán fiatalabbnak nézek ki nála, meg szebbnek is, pedig én nem vagyok sem "modell" sem celeb. :D
Az a bunkó, rettenetesen buta stílus pedig, ahogy beszél, rátesz egy lapáttal.
Szerintem egyáltalán nem szép csaj. Ez nem szépség, hanem műnő. Egyszerű haj nélkül, smink nélkül, szintén egyszerű ruhában szinte semmit sem ér, csak ha kivan cicomázva (haj, smink, szoli, ruhák, tűsarkú, műköröm). Ezek nélkül nagyon átlagos, menne a levesbe. Ráadásul irtó buta szegény, 21 éves, és még mindig középsuliba jár. Unintelligens, ha kinyitja a száját, a buta megszólalásaitól hülyét kapok. Mindezek mellett beképzelt, nagyképű, nagyon elvan szállva magától, tipikus 21. századi pózer, tucat csaj, 0 egyediséggel. Inkább az iskolára kéne felvágnia, hogy végre letett egy érettségit, nem arra, hogy ő fürdőruhában modellkedik, és mutogatja magát.
"Mi az az óda?"
Ostoba tyúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!