Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Iza 20 éves, hogy lehet...

VV Iza 20 éves, hogy lehet ilyen kiélt feje, kb 32-35-nek mondanám?

Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
ő ott az egyetlen jó bula lol
2014. jan. 18. 11:19
 2/8 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés
2014. jan. 18. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Szét van sminkelve, az is öregíti szerintem. Meg hát a kemény modell élet :D
2014. jan. 18. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
sok drogozás
2014. jan. 18. 18:25
 5/8 anonim válasza:

Egyáltalán nem jó bula, szerintem is ronda a feje. 22 éves vagyok, de simán fiatalabbnak nézek ki nála, meg szebbnek is, pedig én nem vagyok sem "modell" sem celeb. :D

Az a bunkó, rettenetesen buta stílus pedig, ahogy beszél, rátesz egy lapáttal.

2014. jan. 19. 00:30
 6/8 A kérdező kommentje:
a feje rettentően szép, csak kiélt, mást jelent a 2
2014. jan. 19. 10:48
 7/8 anonim válasza:
Pontosan tudom mit jelent ez a két szó, de engedd már meg, hogy én rondának IS tartsam...:D Ízlések és pofonok.
2014. jan. 19. 12:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem szép csaj. Ez nem szépség, hanem műnő. Egyszerű haj nélkül, smink nélkül, szintén egyszerű ruhában szinte semmit sem ér, csak ha kivan cicomázva (haj, smink, szoli, ruhák, tűsarkú, műköröm). Ezek nélkül nagyon átlagos, menne a levesbe. Ráadásul irtó buta szegény, 21 éves, és még mindig középsuliba jár. Unintelligens, ha kinyitja a száját, a buta megszólalásaitól hülyét kapok. Mindezek mellett beképzelt, nagyképű, nagyon elvan szállva magától, tipikus 21. századi pózer, tucat csaj, 0 egyediséggel. Inkább az iskolára kéne felvágnia, hogy végre letett egy érettségit, nem arra, hogy ő fürdőruhában modellkedik, és mutogatja magát.

"Mi az az óda?"

Ostoba tyúk.

2014. jan. 25. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!