A VV6 erkölcstelen, dekadensségével miképp járúl hozzá a kampány politikai tőltetéhez?
Most a kampány korai szakaszában vajon a bal vagy a jobboldali szavazókat buzdítja az urnákhoz vagy éppen kedvetleníti el a napokban indult VAló Világ "mosklék" 6 szériája, amely az eddigiekhez híven meglehetősen családrombolóan dekadens ?
Ez egy erkölcstelen szabadkőműves fertő. Ha lehet inkább ne nézzd, mert te is olyan leszel, mint ők!
egyértelműen a liberálisokat támogatja
VV6-ot miért kell a politikába bele keverni?? Aki nem ért egy kicsit sem a politikához minek ír politikai kérdésekhez? Ez egy szórakoztató műsor amit egy kereskedelmi csatorna műholdas csatornáján közvetítenek mi köze lenne szerinted a választáshoz? Én még nem hallottam h mondták volna h menny szavazni vagy vmi ilyesmit.
Még h liberálisok.... VV6 értelmi szintje inkább jobbikosokéhoz hasonló, de attól függetlenül ettől a műsortól egyik pártnak se lesz vmilyen előnye..
Én eddig azt sem tudtam, hogy van VV 6. Ma mesélte egy kollega az ebédlőben, hogy egy srác lóbálta a kamerák előtt a "tökét" és kiabálta, hogy ezt nem kapja meg mindenki. Ez a hihetetlennek hangzó történet és másik kettő hasonlóan obszcén mese, arra ösztönzött, hogy olvassak neten utána, mert nem akartam elhinni, hogy ez valóban megtértént.
Miután szembesültem azzal, hogy minden ugyanúgy tőrtént meg ahogyan elhangzott az ebédnél, így feltettem az első kérdést, mely megfogalmazódott bennem. Éppen a politikai kampány kezdetén kellett indítani ezt a műsort ? Véletlen ? Pont ilyen dekadens jelenetekkel ?
Bár nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez, de sokan meg bírálják, hogy be lett vezetve az erkölcstan meg a hitoktatás az iskolákba...Bár, egyik sem hoz megváltást, de azt hiszem ezeknek a szerencsétleneknek sem ártott volna ha részesülnek benne!
Egyébként, jobb lenne, ha nem befolyásolnák a nézőket egyik irányba sem a választásokat illetően!
az RTL egy mocsadék TV!!!
kötelezően csinálják a balhét, ezek a figurák szerepeket játszanak, azért kapják a pénzt.... szemét, szabadkőműves média!!!
"Bár nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez, de sokan meg bírálják, hogy be lett vezetve az erkölcstan meg a hitoktatás az iskolákba..."
Én is bírálom. Ha megszüntetnék az ilyen valóvilág meg éjjelnappal budapest gyökérségeket, az többet érne ezer erkölcstan óránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!