1/8 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta a jó, vagyis nagyon nagy kár elkezdeni.Azzal, hogy bizonyos szabályokat átírnak az előzőekhez képest... nem tudom, mennyit élénkítenek a műsor nézettségén.
Sajnos az elbutult népréteg kajálni fogja...
2/8 anonim válasza:
Én néztem az adást:D Szerintem Simi és Alexa viccesek, őket már most csípem, de a többi unszimpatikus. Nem tudom, nézni fogom e a 6-ot, remélem, lesz jobb dolgom is. De pár részt tuti megnézek már csak Simi és Alexa miatt:D Kész vannak, Káosz professzor:DDDDDD Meg ahogy Simi bevonult tegnap a villába, az haláli volt:DDD Húzta maga utána cipőjét, ott fogtam a fejem:D Remélem, ő nyeri meg:P Meg Alexát is bírtam, ahogy ott ordított, az a csaj beteg:D Meg még a modell csaj is szimpi volt a kitöréseivel, ahogy elküldte a pics.ába az rtl stábját, amikor benyitottak és mindezt azért, mert nem volt kisminkelve, vagy mi volt a baja. Tudom, hogy mindenki lenézi ezt a műsort és tényleg nem normális, aki jelentkezik erre a marhaságra, de most mondja valaki, hogy ez nem vicces!!:DDDD
3/8 anonim válasza:
A televíziózás szégyenfoltja ez, s a hasonló műsorok.
4/8 anonim válasza:
Már azzal elrontották hogy nem a néző választhat szereplőt, így szinte semmi izgalom nincsen benne. Akik eddig beköltöztek mindegyik ellenszenves nekem kivéve Simon meg Iza(ennek a csajnak adok egy lehetőséget hogy megkedveljem), akkor van egy buta k**va aki hangoztatja is hogy mennyit ér az élete, ezentúl a 2 girnyó csávó minek kellett oda, sőt ma jön még egy agyhalott sz*rrágó.
21/F
5/8 anonim válasza:
Épp most kértem meg a kedves facebook-os ismeroseimet hogy aki ezzel kapcsolatban ír ki valamit, legyen szíves toroljon....
6/8 anonim válasza:
jó ötlet #5-ös lehet én is bevetem ezt a módszert
7/8 anonim válasza:
Simon a legnagyobb és legaranyosabb.
Ezeket a dolgait ,hogy màsokat idegesìt,direkt csinàlja??
8/8 futár 1 válasza:
Én nem nézem mert egy gusztustalan műsor gusztustalan szereplőkkel!!!! Akiket eddig láttam belőle mind alja népség,beutalnám őket egy kőbányába,ott a való világ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!