Miben hasonlit a Naruto a Dragon Ball-ra?
Figyelt kérdés
Sokan mondjatok, hogy latszik ,hogy Kishimoto kedvence a Dragon Ball volt, mert Narutot errol koppintotta, habar en nem vettem eszre. A DB-t jobban szeretem, mondjuk a Narutot nem is szeretem... Szoval erdekelne mi az amit Kishi a DB-rol utanzott.2014. jan. 8. 21:25
1/5 anonim válasza:
Semmit. A DB-nek semmi története sincs, a Naruto ezzel szemben van. A raikage hasonlított egy csillagharcosra annyiban, hogy mikor több chakrát használt, akkor felállt a haja.
2/5 A kérdező kommentje:
A 4farkut azert en is eszrevettem...
2014. jan. 8. 21:33
3/5 anonim válasza:
A dragon ball-ban (Z és GT) előkerül, hogy Goku ''leszármazottai'' mennyire hasonlítanak rá, a Naruto-ban szinte mindenki hasonlít valakire pl:
Sakura: Tsunade
Lee: Guy
Naruto: Obito, Jiraia, fiatal Nagato, Tsunade öccse, Hashirama, Minato, Konohamaru
Sasuke: Orochimaru, Madara és szerintem Tobirama-ra is hasonlít
Kabuto: Orochimaru utánzata
InoShikaCho: idősebb ---||---
4/5 anonim válasza:
Abban hasonlít, hogy fiatal fiúk a legjobbak és legerősebbek akarnak lenni. Eközben pedig megküzdenek a gonoszokkal.
A Narutót kedvelem. Sok pozitív gondolat van benne és nem ömlik a vér. A sima Dragon Ball-ra annyira már nem emlékszem, de még az sem volt túlfűtve erőszakkal.
5/5 anonim válasza:
Sok mindenben hasonlít hiszen arról van koppintva. De amúgy a Naruto is elég jó csak a Dragon Ballt nem közelítheti meg semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!