Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ez mitől lehet a tv-mmel?

Ez mitől lehet a tv-mmel?

Figyelt kérdés

Ilyen tv-m van: Sony Bravia KDL-32U2000 ez egy régebbi modell és nem értem hogy a digitális műsorokat csak set top box al tudom rajta nézni elvileg de a multkor állogattam és most nincs rádugva semmi akkoris látja a az aktuális műsorujságot! ugyértem csak a 220ba van bedugva és ugy is!!

Ötlel?

2014. jan. 4. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert a műsorújságot több nappal előre kisugározzák az adásjeleben, ezt pedig a tévé elmentette a memóriájába.
2014. jan. 4. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem érthetően irtam bocs ugy értettem tehát hogy nincs antennakábel beledugva nem is volt vagy 4 éve már! Ennek ellenére láton rajta a pontos időt dátumot és az aktuális műsort meg a digitálisan sugárzott műsorok neveit pedig a tv-m mpg2es tehát nem foghatja a magyarországi digitális jelet mert az mpg4 kódolású. Ötlet?
2014. jan. 8. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Az EPG nincs összefüggésben azzal, hogy a videójelfolyam MPEG2 vagy MPEG4 rendszerű-e. Tehát egy MPEG2 tuneres tévé is be tudja olvasni a DVB-T szabvány szerint sugárzott műsorújságot. Sőt elvileg a közszolgálati adók hangját akár meg is tudja szólaltatni, mivel azok mellett van egy mp2 hangsáv is.

Arra, hogy antenna nélkül miért fogott jelet, csak az lehet a magyarázat, hogy ott, ahol laksz annyira magas a térerősség, hogy antenna nélkül is észlelte a jelet a tuner.

2014. jan. 8. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!