Ez mitől lehet a tv-mmel?
Ilyen tv-m van: Sony Bravia KDL-32U2000 ez egy régebbi modell és nem értem hogy a digitális műsorokat csak set top box al tudom rajta nézni elvileg de a multkor állogattam és most nincs rádugva semmi akkoris látja a az aktuális műsorujságot! ugyértem csak a 220ba van bedugva és ugy is!!
Ötlel?
Az EPG nincs összefüggésben azzal, hogy a videójelfolyam MPEG2 vagy MPEG4 rendszerű-e. Tehát egy MPEG2 tuneres tévé is be tudja olvasni a DVB-T szabvány szerint sugárzott műsorújságot. Sőt elvileg a közszolgálati adók hangját akár meg is tudja szólaltatni, mivel azok mellett van egy mp2 hangsáv is.
Arra, hogy antenna nélkül miért fogott jelet, csak az lehet a magyarázat, hogy ott, ahol laksz annyira magas a térerősség, hogy antenna nélkül is észlelte a jelet a tuner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!