Mi a véleményetek Horváth Tamásról? (csillag születik)
Figyelt kérdés
...én neki szurkolok.:D sztem cuki és jó a mozgása.:$ (L)2009. nov. 29. 09:18
1/9 anonim válasza:
Imádom. Nagyon jó hangja van,meg a dalai is fantasztikusak.Szurkolok neki! ♥
2/9 anonim válasza:
Háát..igaza van sztem a zsűrinek. Mert a saját dalai azok annyira nagyon jók..de viszont tegnap is az a spanyol dal. Hát nem volt valami jó. De én is neki szurkolok.. :)
3/9 anonim válasza:
Nagyon helyes,bírom a haját és a mosolyát:)Nagyon jó hangja
és jobban néz ki mint brasch bence
4/9 anonim válasza:
nem jó, játsza az agyát, gyerek még nem ide való, nyálason énekel és látszik rajta hogy el van szállva.
Ez az én véleményem és most várom a sok paraszt lepontozását..
6/9 anonim válasza:
ja igen most a kisebbség is számít a csillag születikbe, mert nem látok én magyart max. 4et :D
7/9 anonim válasza:
Én csak a testi szépségéiben tudok gyönyörködni és nem a "szép" hangjában. Jó hangja van, de pl. Tabáninak vagy Andrénak jobban bejön a hangja.
8/9 anonim válasza:
egyetértek az előzővel.
kellemes ahangja,de nem egy verseny szinten!!max.egy iskolai verseny szintjén!meg helyes,és ezért kapja ezt a sok szavazatot..de tabáni viszi a pálmát!!
9/9 anonim válasza:
Nem képzett a hangja ,de meglehet hallgatni...láttam régebbi felvételeket amiken még a BPtvn,meg a Fási mulatóba énekel a tesojával...az vmi borzalom :d
De a cs.születikbe nem olyan rossz. A Beatles dal kifejezetten tetszett...de elég nagyképű,és elvan szállva magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!