Hát Horváth Tamás még mindig jobb mint "ez" a Brasch Bence..semmi mozgás, selejtes hang..
Tamásnak legalább van jó mozgása, meg még szép is, meg még a hanga is jó..
Ha nem tetszik csináld utána.;)
A Csikó Szabolcs is tehetséges.:D Tök jól táncol.:)
2009. nov. 29. 09:23
12/22 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy csak a hozzád hasonlók juttatják tovább, mert jajj de milyen helyes...Csak ez nem szépségverseny kiscsillag;)
2009. nov. 29. 09:39
13/22 anonim válasza:
A Csikó Szabolcs nekem sem jön be! Nem tudom egy zenei számot, hogy lehet összehasonlítani egy ugra-bugrával. Az a mesemondó is, aki tavaly nyert hát siralmas. Pénze már nincs, semmije nincs, iskolában bukdácsol. Hát igen, ez az, ami kell egy gyereknek.... Ez egy nagyon jó példa volt. A mesemondásból nem lehet megélni.
Remélem a követkkezőben a Csikó Szabolcs esik ki.
A Horváth Tamás nagyon aranyos, és bírom. De nekem Tabáni a nyerő.
2009. nov. 30. 09:32
14/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, amit Szabolcs csinál, megérdemli, hogy bent maradjon.
2009. nov. 30. 14:06
15/22 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy mi a fenéért jutottak tovább a Kutya kölykök????!!!! :(((((
2009. nov. 30. 19:03
16/22 anonim válasza:
Tamást azért mert neki itt a helye! Vagyis ha nem is itt de színpadon!
Csikó Szabit viszont nem értem
2009. dec. 2. 18:30
17/22 anonim válasza:
Ez a két srác, Brasch Bence meg Horvát Tamás már csak azért vannak benn, mert a tinilányok küldözgetik az sms-eket. Egyáltalán nem valóak már bele. Max ha ők nyernék meg, annyi ideig lennének előtérben, mint a VIP, meg a V-tech volt anno... Csikó Szabolcs meg megérdemli, hogy tovább jut, mindig másfélét mutat be, egyre jobbakat. Nem értem azokat, akik azt mondják, hogy semmi újat nem csinál. Mit vártok tőle balettozzon?? Ő néptáncos!!
2009. dec. 5. 20:23
18/22 anonim válasza:
utolsó vagyok megint szóval
mintha mentalista lennék.. kiestett Tamás és Bence..
2009. dec. 5. 21:53
19/22 anonim válasza:
Tamásnak igen is jó hangja van. Sőt már külföldön többször is fellépett. Amugy egy igazán jól összehozott pasi... De örülhetsz kiesett.
2009. dec. 11. 22:35
20/22 anonim válasza:
jól összehozott?? pffffffff
Külföldön? Hol Romániába? Oda való lenne, sz@rt sem ér a hangjával együtt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!