A NYíregyházi kórházban mi a helyzet? Beengednek valakit az újdonsült anyukákhoz, vagy hogy van a látogatás? Hogy lehet csomagot bejuttatni a szülészetre?
szia
a szobába és a szoba előtti folyosóra tilis bemenni. csak a váróban, vagy a váró előtti előtérbe lehet találkozni. de ha császáros leszel ,az első napokban nem igen fogsz tudni kimenni szerintem. a csomagot, ha odaadják a nővéreknek,akkor beviszik (már amelyik rendes)
ha fizetős, alapítványi szobában leszel bármikor bárki bármennyit bent lehet.
a szobák a másodikom vannak ugyan ott ahol a többi is (azon a folyosón), a nővérpult mellett a folyosó végén 2 oldalt. ha bemegy a folyosóra, az ajtó mellett van cipővédő és köntös a ruhára ott be kell öltözni és ha odamegy a nővérpulthoz megmondják melyik szobában vagy. legközelebb szólni sem kell mehet be hozzád aki akar.
mondjuk szerencse is kell, lesz-e akkor üres szoba mert ha nem, akkor lehet 1-2 napig a rendes szobában kell lenned.
kérdezz még nyugodtan ha valamit nem írtam le :)
És a biztonságiak felengedik a 2.ra, mondjuk a nővéremet, meg az anyukámat is? Bocs, csak nagyon parázós vagyok.
Szóval végig kell menni azon a zárt folyosón ahol a rendes szobák vannak? Tavaly oda nem engedtek be senkit, onnan tudom mert az unokatesóm akkor szült és amikor kinyitottuk az ajtót a nővér kidobott minket, mondjuk ő nem alapítványiba volt. Mondani kell, hogy az alapítványiba szeretnének jönni, és akkor ok?
természetesen bárkit felengednek mert ott nem csak a kórtermek vannak, hanem rendes rendelés is. (ultrahang stb)
a folyósón ha kérdezik, mondani kell hogy az alapítványiban vagy és akkor továbbengedik őket. nem hiába fizetsz a szobáért, ezért bárki bemehet.
természetes, hogy izgalom van benned, ezzel minde kismama így van.
sziasztok!
esetleg megtudnád azt is mondani hogy mennyibe kerül az alapítványi szoba most egy napra?
köszönöm, egy "friss" kismama
Köszönöm a gyors választ! :-) elég húzós, de azt mondják hogy "megéri".
Én még csak pár hetes vagyok, szeretnék alapitványiba lennék, de nem tudom hogy akkor lesz e szívem több tízezret kiadni a saját kényelmemért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!