Hogy nyerhette meg az x faktort a Danics Dóra?
Nem néztem - viszont meg van rendezve az egész természetesen.
Ezek a műsorok nem a tehetségről szólnak, hanem az anyagi haszonszerzésről. Teljesen másodlagos hogy ki lesz az első és ki a második.
Megmondták a legelején, h nő fogja nyerni, mert már legutóbb is hatalmas cirkusz volt, h állandóan férfi nyeri.
Másképp úgy is a BTW nyert volna, mert csak 6 millió tinilány szavazott rájuk....
úgyis mindegy ki nyert, mind süllyesztőben végzi hamar!
eltelt egy év, de oláh gergőnek még egy slágere se volt...
DD protekcióval és vallástársai több százezernyi szavazatával!
Kedvenc: ByTheWay, Tóth Marci
Nem mondom, hogy Danicsnak a hangja hamis, de a tegnapi esti eredményhirdetésig fel sem tűnt, hogy ott van.
Egyértelműen a Dóri...
Namármost..
Nem kritizálásból, ne essetek nekem, én csak a saját véleményemet mondom, és ha valami nem tetszik, akkor privát..
Dórinak sokkal jobb hangja volt, mint ezeknek a kisp***öknek...
Nincs jó hangjuk egyáltalán.. Csodáltam is, illetve mégse, hogy bejutottak a fináléba. Hogy miért nem csodáltam? Hát persze, mostanában az ilyenfajta páwák jönnek be a csajoknak.. Hát persze hogy a sok tinip***a rájuk szavaz.. Mert helyesek... -.-" másra nem is jók. :P
Mint az 1D... Ők is így nyertek..
Elmentek az x-be, nyávogtak egyet kettőt, anyuci alájuk rakta a pénzt, és hoppá, 3. hely... -.-"
És mindezt "egyedül" érték el...
Ne emberek.. Már Magyarországon is??!!
Hová jutottunk..Ássátok el magatokat...
Visszatérve.. :D
AKinek nincs füle hozzá, na, az menjen a p****ba...
Ráadásul.. Ha már egyszer kiestek, könyörgöm, akkor mi a f...nak jönnek vissza?! Hova?! Minek?!
A fináléban a Bozsek Márk is jobb lett volna... Örülhetnek, hogy visszatakarodhattak oda.. -.-
Kösz a figyelmet
Jöhetnek az idióta rajongók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!