Szerintem biztos, ugyanolyan a Joshi Barat is, kiválogatják a szereplőket, és megmondják mit hogyan adjanak elő.
Talán a Balázsnál nem volt megrendezett, de Mónikánál tuti. Ennyi sötét ember nem lehet mint azokban a showkban...
2009. nov. 24. 17:42
2/14 A kérdező kommentje:
De hát nem lehetnek ilyen jó színészek, nem? Meg egymás szavába vágnak, túl profi lenne ha igaz lenne...
2009. nov. 24. 17:44
3/14 anonim válasza:
Szerintem nincs megjátszva!! (sajnos)
2009. nov. 24. 18:55
4/14 anonim válasza:
Eleinte még nagyon régen nem volt szinészkedés de mikor már elfogytak a valos történetek akkor már kamu volt az egész
sok ismerösöm hivták be és még pénzt is kaptak érte .Most meg már csak a "maradék" fogatlanok vannak .
Esküszöm aki nézi ezeket a műsorokat meg is érdemli!!!!
2009. nov. 24. 23:07
5/14 anonim válasza:
pár ˇ"brazilnak" adnak némi lóvét hogy tárja ki a szennyest. magyar ilyet nem csinál!
2009. nov. 28. 18:31
6/14 anonim válasza:
Szerintem sincsenek megjátszva,mert ennyire nem jó színészek.Viszont az látszik hogy már lasszóval kell fogni embert az ilyen show-ba,mert már normális ember nem is megy.Régebben még voltak jó témák,de manapság már csak az megy hogy a fél telep végigment egy kisebbségin és vajon ki a befutó,ki a gyerek apja.Néha fűszerezik egy kis verekedéssel,amikor a Mónika elszörnyedt arcát mutatják csak,majd egy év múlva kapnak érte 20 perc elsötétítést az ORTT-től.Biztos megéri.Páromat is felhívták,név szerint keresték,pedig tudakozóban nincs benne,mégis tudták kit keressenek.Kérdezték tőle nincs e valami gondja a párkapcsolatában,amiben a műsorban tudna segíteni a Mónika.Mondta a párom,hogy nincs,de ha lenne is,akkor sem teregetné ki ország világ elé és letette.
2009. dec. 1. 09:58
7/14 anonim válasza:
Szerintem megvan játszva . Egyszer az rtl klubbosok megkérdezték az unokatesómat, hogy nem akarna-e a Mónika show-ban szerepelni
2009. dec. 1. 14:04
8/14 anonim válasza:
bitzosan meg van játszva.gondoljatok csak bele a magyaro.-on van kb. 10 millio ember a monika show meg megy mar 10 eve,én nem hisze el hogy minden családban van valami csalás,bantalmazás,ez tutira kamu az egész.Ill. a van probléma is en bizotsan nem mennek el a tvbe kibeszélni,nem?
2009. dec. 1. 17:43
9/14 anonim válasza:
Igen,kapnak a szereplésért pénzt,ezért is vállalja a sok ...(most inkább nem illetném őket jelzővel) h égesse magát ország-világ előtt. 1ik ismerősöm is volt,nagyon megbánta,m hülyeséget írtak ki arra amit mondott,amiről ő nem is beszélt, meg ilyenek.
2009. dec. 4. 10:04
10/14 anonim válasza:
Sztem nincs megjátszva, de én is úgy tudom, h kapnak pénzt.Azt h nincs megjátszva, azt abból gondolom, mert ezeknek az embereknek a nagy része annyira primitív és fogyatékos, h nem tudnák megjátszani magukat, összezavarodnának közben stb...mellesleg pl A Sintér Vámpír Ági és a Pitbullos Zoli is valósak, egyzser hallottam, h már a műsor után jóval Zolit lecsukták egy elég súlyos bűncselekményért, azt hiszem gyilkosság.
Ugye-ugye megmondta az Ági , h mekkora egy szemét, nme hittünk neki, és tessék hahahahaha :DDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!