1/7 anonim válasza:
Nem baj, mi is rajtuk. Az érzés kölcsönös. Probléma volt-nincs.
2/7 anonim válasza:
Szerintem inkább csak Gyurcsányon nevetnek... Nem kell nagy feneket keríteni egy ilyen szórakoztató műsor hadoválásának. Azt kevesen tudják viszont, hogy Amerika támogatja a magyarországi és határon túli magyarok dolgát, ők is amelett vannak hogy Erdélyt adják vissza az őshazának, vagy ha azt nem is, legalább kapják meg az autonómiát. Bocs az off-ért.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam hogy Gyurcsányon viccelődnek,de ott van a 2006.októberi tüntetés amin viccelődnek. Nekem ez nem tetszik! És az egész USA barátság se tetszik! A barátság nem az,hogy mi támogatjuk őket,ők meg kihasználnak,meg azt se tudják hol van Magyarország.
2009. nov. 22. 15:59
6/7 anonim válasza:
Mi van a videón? Nekem sajnos nem hozza le!
7/7 A kérdező kommentje:
Most megnéztem,és jó! Szerintem a böngésződdel van valami.
2009. dec. 4. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!