Néhány műsor után elhangzik, hogy a Roland divatház támogatta, de mit mondanak előtte?
És tényleg!!!
Megfordítottam az Audacity nevű fantasztikus programmal, és...majd szívrohamot kaptam, amikor értelmes magyar szöveget hallottam belőle. Próbáljátok ki!
Kedves RD, szánalmasak vagytok...
Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat, valóban visszafelé mondják a szavakat. Rákérdeztem email-ben, idézet a divatház válasz leveléből:
"A célunk az volt, hogy színt vigyünk a néha túl egy sémára épülő
reklámokba, őszintén reméljük, hogy nem okoztunk csalódást.
Az eredeti szöveg így hangzik:
A Tommy Hilfiger/ A Mexx kollekciói forgalmazója a műsort támogató Roland Divatház."
Egy előttem lévő válaszadó:
Milyen e-mail címre küldted a kérdésed?
Én is szeretnék nekik egy ilyen kérdezős e-mailt küldeni kíváncsiságból, hogy mit válaszolnak.
Biztos valami unalmas sablonszöveget...
Ezt mondja megtaláltam. A műsor támogatója,a forgalmazó RD Zrt. http://www.youtube.com/watch?v=0GCRsv0zb-Q
Meg a Tommy Hilfiger címszó alatt, ott van a szöveg, csak kicsiben. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!