2013 Április 2 dikán kötötem upcnél direkt + csomagot de a szerzödésen március 30 volt ráadásul az elsö havidijat amit oda adtam a szerelönek a szerelö lenyelte mit tehetek ijen hejzetben?
Sajnálom, de semmit sem tehetsz! Sehogy a világon nem fogod tudni bizonyítani, hogy a szerelő eltette azt a pénzt számla nélkül. Lefolytathatják a belső vizsgálatot, de mivel a szerelő szava áll szemben a tiéddel, és nincs semmilyen bizonyítékod, ezért az lesz az eredménye, hogy nem követett el semmilyen bűnt a szerelő.
Hangfelvételt esetleg készíthetsz a szerelő beismerő vallomásáról, de szerintem sokkal ravaszabb, így nem fogod tudni behúzni a csőbe. Ha meg mégis bevallja, akkor utána még mondhatja azt, hogy csak viccből mondta, esetleg adtál neki egy lapot, hogy olvassa fel, és azon ez a szöveg volt, stb.
Fogd fel tanulópénznek! Számlát MINDIG kell kérni, és pénzt SOHA nem szabad előre odaadni vagy utalni senkinek! Sajnos ez egy ilyen világ.
Ez erdekes, mert mi nemreg kotottuk be s az elso dolog, ami megjelent a tv-nk kepernyojen, az az volt, hogy hogyan nez ki a szerelo igazolvanya, mast ne engedjunk be, sot, egyik szerelo sem jogosult arra, hogy keszpenzt atvegyen, s ne is adjunk neki semmit. Majd kuldik a szamlat.
Ez nem valami "kisbolt" akcioja volt. Amugy fogyasztovedelemhez mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!