Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is egy förtelem...

Szerintetek is egy förtelem ez az új jófogás reklám?

Figyelt kérdés
Amikor először láttam TV-be el sem hittem hogy tényleg ilyen mélyre lehet süllyedni.

2013. nov. 12. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én allergiás vagyok arra a reklámra.
2014. jan. 14. 21:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Jaj, ez a legújabb egy fokkal türhetõbb, de mèg így is egy nagy rakás szar. Annak a mocsok bábunak mèg mindig kezèt, lábát törnèm.
2014. jan. 18. 11:34
 13/16 anonim válasza:

Utálom ezt a reklámot:( Irritáló üvöltözés, kornyikálás az egész. Már a fejem fájdul tőle, ha meg elcsapom pocakos reklámmal találkozok, bár az engem nem idegesít annyira.

Nagyon nyugodt vagyok, de ha meghallom a reklámot elszáll az agyam, és inkább összekulcsolom a kezem és szorítom, minthogy hülyeséget csináljak.

Kérdezem a sok válaszolót, ebben mi a jó? Miért cuki az a ronda, parókás bábú?

Semmi művészit nem látok benne...

Bár ne lenne egy reklám se!

20/L

2014. márc. 1. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:

"Bár ne lenne egy reklám se! "

Persze, jó lenne de a tévé csatornáknak is fent kell tartaniuk magukat valamiből és ha nem lenne reklám akkor sokkal többe kerülne a tévé előfizetés, és sokkal kevesebb TV csatorna is lenne.

2014. márc. 1. 21:16
 15/16 anonim válasza:

Ez igaz, de akkor kevesebb lenne:) Nem úgy, hogy:

- 5 perc film

- 10 perc reklám

- 5 perc film/10 perc

- 10 perc reklám

- 5 perc film

Amúgy így is fele tévé csatorna nem olyasmit ad, amit kéne. Pl. este programba volt, hogy adják a korcsolyát (Téli Olimpia), és érdekes módon, ahányszor akarták adni a korcsolyát lefagyott, majd egyszer-kétszer valamit összevágtak és öt produkciót mutattak. Közben pedig a port.hu-n mutassa, hogy most nagyban megy a korcsolya:( Szomorú nem? Közben máshol meg a jófogás megy. Hát köszi állam.

Tehát így is le vannak égve, és ez szégyen. Magyarország érdeklődik a korcsolya iránt( volt itt pár EB), meg sok minden más miatt is, és mégis ilyen idegtépő reklámokkal és idegesítő műsoradással üldözik el a népet:(

2014. márc. 1. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát igen, az tény hogy már erősen túlzásba viszik a reklámot, főleg hogy az értelmes tartalom is kevés eggyes csatornákon.

Például az RTL Klub-on az általad is leírt 5 perc műsor, 10 perc reklám szokott lezajlani amiből valószínűleg rengeteg pénz folyik be de mondjuk normális filmet nem hajlandóak leadni, pedig lenne pénz megvenni.

2014. márc. 1. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!