Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is egy förtelem...

Szerintetek is egy förtelem ez az új jófogás reklám?

Figyelt kérdés
Amikor először láttam TV-be el sem hittem hogy tényleg ilyen mélyre lehet süllyedni.

2013. nov. 12. 18:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz. Első jót nevettem rajta, most már nem mert már 500x láttam.
2013. nov. 12. 19:51
 2/16 anonim válasza:

[link]

Itt van róla egy cikk, speciel nekem nem jött be bár azthiszem még csak neten láttam, tv-ben lehet másként jön át:)

Amúgy ez semmi, mit szólsz ahhoz a reklámhoz amibe pocak van, és joughurtot reklámoz! Na az egy emberiség elleni bűntett. Néhányszor láttam de hamar elkezdtem bojkottálni azt a szemetet, így nem is emlékszem mindenre, remélem a tudatalattim eltemeti még mélyebbre mert az a zöld figura még kísért most, hogy visszagondoltam rá.

2013. nov. 12. 20:09
 3/16 A kérdező kommentje:

A Pocak csak a kezdet volt.

Azon csak röhögtem, hogy milyen fos.

De ezen konkrétan szétakartam verni a tévét annyira felcseszett agyilag.

2013. nov. 13. 14:06
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a problémád vele. A Pocakos meg a Mollós reklámhoz képest 100x jobb és tűrhetőbb.
2013. nov. 13. 14:11
 5/16 A kérdező kommentje:
A Pocak és a Molló is ritka szar. De ezen jobban felhúztam magam mert semmi értelme nincs az egésznek csak egy idegesítő báb üvöltözik fél percig. (Nem mintha az előző kettő elkészültének nagyobb értelme lett volna)
2013. nov. 13. 15:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Na, micsoda véletlen, a kérdésedet megnyitva, pont ez a reklám jött fel itt az oldalon. Engem is eléggé idegesít, majdnem űbereli az omlósz kisfiút. Ráadásul nekem vagy a 20. alkalom után esett le, hogy magyarul énekel, előtte ezt hittem, valami kitalált halandzsa nyelven énekel.
2013. nov. 13. 15:48
 7/16 K200 válasza:
Szerintem baromi aranyos az a báb. Amúgy ha nem tetszik miért nem váltasz másik csatornára ? És mi az hogy "ilyen mélyre lehet süllyedni" ? Te is valami 16 éves kis idióta bunkó csávó vagy aki az erőszakon kívül máshoz nem ért !
2013. nov. 14. 17:43
 8/16 anonim ***** válasza:

engem is ku*vára idegesít legszivesebben azt a bebát lelocsolnám benzinnel és felgyujtanám :'DDDDD

egyszerüen olyan rohadtul idegesítő :DDDD

2013. nov. 22. 01:12
 9/16 anonim ***** válasza:
babát*
2013. nov. 22. 01:12
 10/16 Krobot válasza:
Engem is k*rvára idegesít, ha látnám azt a bábut tuti ,hogy egy konyhakéssel esnék neki
2014. jan. 5. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!