Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem így csinálta Itachi?

Miért nem így csinálta Itachi?

Figyelt kérdés

Ha nem öli meg a klánt akkor

békében élhettek volna tovább! 1-2

profibb fejvadászt kinyírt volna Itachi,

akkor a vezetőség rájön, hogy amíg

Itachi él addig az Uchiha klánnak semmi

baja nem lehet! Itachinak meg lehet hogy

betelik a hócipője felmegy a

vezetőséghez és kinyír mindenkit! A

családja többi tagja meg meggátolja, hogy

a ninjasereg odamenjen! Itachi kb 35-40

perc alatt kinyírja őket, lenne 1 új

hokage választás és boldogan élnek

tovább! És még Peint is megállíthatta volna!

2013. nov. 6. 16:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És utolsó tisztára látszik, hogy csak a neveket ismered a Narutoból! A taijutsu nem Gai chakra manipulását jelenti, hanem a közelharcot! Itachi meg közelharcban jobb, vagy ha nem is akkor csak 1 hangyányival marad el Gaiétól! De minek pofázok, ha azt sem tudod melyik szereplőről van szó! :-/
2013. nov. 7. 18:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Sasuke nem ölte meg Danzót, hanem az öngyilkos lett, de azért igen persze legyőzte le. Oro sem ölte meg Sarutobit, mert Saru is öngyilkos lett. Madarának nem volt egyedi taijutsuja, szal azt Itachi nem használhatta és kétlem taijutsuban jobb lenne Gainál. Itachi kivételes ninja volt, de ez egyáltalán nem igaz mindegyik Uchihára. Ha mindegyik olyan jó lenne, akk nem mészárolták volna le őket ketten egy éjszaka alatt és mint Hashirama visszaemlékezésében is látható, hiába voltak felhypeolva, a Senjuk minden alkalommal felülkerekedtek és abból a klánból csak Hashirama és Tobirama voltak említésre méltóak, mikor Madara, a legerősebb Uchiha már a földön hevert tehetetlenül, ők még akkor is vidáman sétáltak körülötte. A Sharingan sem mindenható, Tobirama is egy kardvágással végzett Izunával, Sasuke nem tudta szemmel követni a raikagét stb.

De Itachit -mikor még élt- beleraktam volna a TOP3-ba.

2013. nov. 7. 18:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Miért szerinted a kapunyitás hogyan történik ha nem chakrával? Mondták benne és tuti fent van pl. naruto.wikia.com oldalon is,h a testben chakrakapuk vannak és ha megnyitnak egy kaput akkor jobban áramlik a chakra és ez gyorsítja+erősíti fel a használóját. Pl. Lee nem tud chakrát használni jutsuként, csak megnyitni annak a szabadabb áramlását a testben kapunyitás formájában.

És az előző válaszoló sem chakra manipulálást írt, hanem áramoltatást...

2013. nov. 7. 18:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Igaz, és azt jól tetted, hogy beleraktad a top 3-ba! És persze, nem azt mondom, hogy a sharingan legyőzhetetlen, de Itachi sharingan nélkül is jóval Kakashi szintjén lenne, sőt a fölött! Gai taijutsuját meg lemásolhatja, de láthattuk igaz az edo tenseies Itachinál, de láthattuk a taijutsuját! Nem hiszem, hogy Gai úgy meg tudta volna bombázni Narutot! De lehet jobb Gai taijutsuban, de taijutsuban (qrva sok szóismétlés) 1 Uchiha verhetetlen! MÁRCSAK azért is mert látja az izmok rebbenését, és a sharingan miatt hatalmas reflexe lehet, ha meg látja, hogy az ellenfele jobb taijutsuharcos akkor lemásolhatja a taijutsuját! (Ezt csinálta Kakashi Kakuzu ellen)! Amiket leírtam tényleg így van, mármint a sharingan képességei, de.......ez így nehéz! Köszi mindenkinek!
2013. nov. 7. 18:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Köszi szépen hogy leszólsz :'DDD

Hülye meg húgyagyú vagyok? Pff!

Eddig kedves voltam hozzád. Mivel nem írtad, hogy nem te lennél atomirészecske, így biztos te vagy. Elég sok mindent elmagyaráztam neked itt több kérdésnél, normálisan(levélben, válaszban egyaránt), mostantól nem fogok, annak ellenére, hogy a múltkoriban is undorítóan beszéltél, nemcsak velem, mással is. MIndenkit hülyének nézel, aki nem ért egyet veled. Nem fogok lesüllyedni a te szintedre.

Az én szövegemet se fogtad fel teljesen és még állítani mered, hogy jobban felfogsz.

Ha tudod ezeket, akkor ne kérdezz itt semmit és ne illesd meg undorító szavakkal azokat akik válaszolnak neked!

2013. nov. 7. 18:27
 16/20 A kérdező kommentje:
Ti néztek engem hülyének, amikor a netről és a narutoból írok infókat! Nah meg akit szidok annak oka van! :) BIBIBÍ! Nem vagyok 1 mocskosszájú ember! Csupán azokat szidom akik engem is! :) És most akkor hova szarjak ha ezentúl haszontalan választ adsz! :P :D
2013. nov. 7. 19:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerinted mi honnan írunk? A fenekünkből?

Hát nagyon nem!

Menj inkább tanulni és ne a Narutot nézd, mert te hajlamos vagy rá, hogy átvedd a hülyeségét!

A lényeg: -Itachi erősebb mint Gai, de nem taijutsuban.

-A kérdésedre a válasz már le lett írva párszor, és hihetetlen de biztos nem olvastad el :OO de benne van a mangában a válasz!

Ha annyira vágnád a témát, nem minden délután itt lógnál!

Egy csomó mindent kitalálsz, belelátsz a mangába ami egyáltalán nem úgy van.

Látod? Nem szidtalak le, csak leírtam, hogy te miket csinálsz. Még csak nem is írtam csúnyán, te meg csak úgy tudod kifejezni magad. Még törölték is a válaszodat.

Érdekes. Az én haszontalan válaszaimból jöttél rá a múltkor jó pár dologra :')) amit sokáig nem tudtál felfogni. Még be is vallottad. Szóval kár ezzel jönnöd. Ezzel elkéstél.

Csak tudod, választ arra még mindig nem adtál, hogy minek raksz fel kérdéseket, ha ennyire mindent jobban tudsz mindenkinél?

2013. nov. 7. 19:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Itachi és Kakashi a sharinganjaik nélkül egy szinten lennének. Mindketten 4-évesen letették a chounin vizsgát, pedig akkor még egyiküknek sem volt sharinganja. A taijutsu készségüket mindketten minimum 50%-ban köszönhetik a sharinganjuknak (mielőtt bárki puskát ragadja, van másik 50% is.) A sharingannal bármilyen taijutsu-t le lehet másolni,( így a lótuszt is szerintem,) csak amennyiben a használó nem elég edzett akkor rövid úton kiüti magát vele, ezért nem célszerű erős taijutsu-kat használni.
2013. nov. 7. 20:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Mert még nem volt annyi ereje, hogy megölje a tanácsosokat. Ne keverd össze a Shippuuden-beli Itachi erejét a klán kiirtásabeli erejével.

Én csak azt nem értem, hogy Obito miért segített neki?

2013. nov. 9. 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert Madarát kb. kitagadta a klánja mikor az felakarta nyitni a szemüket,h a Senjuk -főleg Tobirama- lassacskán teljesen kizárják őket a falu irányításából, a hatalomból és mikor elmesélte a történetét Obitónak, akkor ő is úgy gondolta,h a klán is vétkes a történtekben, mert nem álltak a vezetőjük mellé, akinek mint utólag kiderült igaza lett és így úgy gondolta Obito,h a klánnak is bűnhődnie kell plusz így begyűjtötte azt a sok Sharingant, amiket látni lehet a rejtekhelyén ahová Danzo testét vitte és feltudta azokat használni a volt jinchurikikhez meg az Izanagihoz.
2013. nov. 9. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!