Miért nem így csinálta Itachi?
Ha nem öli meg a klánt akkor
békében élhettek volna tovább! 1-2
profibb fejvadászt kinyírt volna Itachi,
akkor a vezetőség rájön, hogy amíg
Itachi él addig az Uchiha klánnak semmi
baja nem lehet! Itachinak meg lehet hogy
betelik a hócipője felmegy a
vezetőséghez és kinyír mindenkit! A
családja többi tagja meg meggátolja, hogy
a ninjasereg odamenjen! Itachi kb 35-40
perc alatt kinyírja őket, lenne 1 új
hokage választás és boldogan élnek
tovább! És még Peint is megállíthatta volna!
Sasuke nem ölte meg Danzót, hanem az öngyilkos lett, de azért igen persze legyőzte le. Oro sem ölte meg Sarutobit, mert Saru is öngyilkos lett. Madarának nem volt egyedi taijutsuja, szal azt Itachi nem használhatta és kétlem taijutsuban jobb lenne Gainál. Itachi kivételes ninja volt, de ez egyáltalán nem igaz mindegyik Uchihára. Ha mindegyik olyan jó lenne, akk nem mészárolták volna le őket ketten egy éjszaka alatt és mint Hashirama visszaemlékezésében is látható, hiába voltak felhypeolva, a Senjuk minden alkalommal felülkerekedtek és abból a klánból csak Hashirama és Tobirama voltak említésre méltóak, mikor Madara, a legerősebb Uchiha már a földön hevert tehetetlenül, ők még akkor is vidáman sétáltak körülötte. A Sharingan sem mindenható, Tobirama is egy kardvágással végzett Izunával, Sasuke nem tudta szemmel követni a raikagét stb.
De Itachit -mikor még élt- beleraktam volna a TOP3-ba.
Miért szerinted a kapunyitás hogyan történik ha nem chakrával? Mondták benne és tuti fent van pl. naruto.wikia.com oldalon is,h a testben chakrakapuk vannak és ha megnyitnak egy kaput akkor jobban áramlik a chakra és ez gyorsítja+erősíti fel a használóját. Pl. Lee nem tud chakrát használni jutsuként, csak megnyitni annak a szabadabb áramlását a testben kapunyitás formájában.
És az előző válaszoló sem chakra manipulálást írt, hanem áramoltatást...
Köszi szépen hogy leszólsz :'DDD
Hülye meg húgyagyú vagyok? Pff!
Eddig kedves voltam hozzád. Mivel nem írtad, hogy nem te lennél atomirészecske, így biztos te vagy. Elég sok mindent elmagyaráztam neked itt több kérdésnél, normálisan(levélben, válaszban egyaránt), mostantól nem fogok, annak ellenére, hogy a múltkoriban is undorítóan beszéltél, nemcsak velem, mással is. MIndenkit hülyének nézel, aki nem ért egyet veled. Nem fogok lesüllyedni a te szintedre.
Az én szövegemet se fogtad fel teljesen és még állítani mered, hogy jobban felfogsz.
Ha tudod ezeket, akkor ne kérdezz itt semmit és ne illesd meg undorító szavakkal azokat akik válaszolnak neked!
Szerinted mi honnan írunk? A fenekünkből?
Hát nagyon nem!
Menj inkább tanulni és ne a Narutot nézd, mert te hajlamos vagy rá, hogy átvedd a hülyeségét!
A lényeg: -Itachi erősebb mint Gai, de nem taijutsuban.
-A kérdésedre a válasz már le lett írva párszor, és hihetetlen de biztos nem olvastad el :OO de benne van a mangában a válasz!
Ha annyira vágnád a témát, nem minden délután itt lógnál!
Egy csomó mindent kitalálsz, belelátsz a mangába ami egyáltalán nem úgy van.
Látod? Nem szidtalak le, csak leírtam, hogy te miket csinálsz. Még csak nem is írtam csúnyán, te meg csak úgy tudod kifejezni magad. Még törölték is a válaszodat.
Érdekes. Az én haszontalan válaszaimból jöttél rá a múltkor jó pár dologra :')) amit sokáig nem tudtál felfogni. Még be is vallottad. Szóval kár ezzel jönnöd. Ezzel elkéstél.
Csak tudod, választ arra még mindig nem adtál, hogy minek raksz fel kérdéseket, ha ennyire mindent jobban tudsz mindenkinél?
Mert még nem volt annyi ereje, hogy megölje a tanácsosokat. Ne keverd össze a Shippuuden-beli Itachi erejét a klán kiirtásabeli erejével.
Én csak azt nem értem, hogy Obito miért segített neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!