Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Itachit tekinthetjük jó embernek?

Itachit tekinthetjük jó embernek?

Figyelt kérdés
Ha a többi ember szemszögéből nézzük, Itachi inkább megölt 20 embert minthogy kirobbantson 1 újabb háborút amelyben több 1000 ember halt volna meg! Nem szép amit tett, de..........meg lehet érteni! (szerintem)

2013. nov. 5. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ő volt a jó fiú, aki megtette a szükséges rosszat,h fentartsa a békét.
2013. nov. 5. 21:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. nov. 6. 06:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát persze! :DD szerintem jó ember... volt. A mangában is akik tudják az igazat róla, mind jónak tartják.

Bár azt nem tudom, hogy honnan tudod, hogy 20 ember ölt meg. Nem tudjuk mennyien voltak a klánban, szerintem több volt kicsit 20-nál.

2013. nov. 6. 13:52
 4/11 A kérdező kommentje:
jó igen kb 20-at! Nah most az a pár már nem számít! :D
2013. nov. 6. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
#3 igen de a klánmészárlást nem egyedül csinálta
2013. nov. 6. 16:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Jah Obitoval együtt csinálta! :) De nem értem! Ha nem csinálja meg akkor békében élhettek volna tovább! 1-2 profibb fejvadászt kinyírt volna Itachi, akkor a vezetőség rájön, hogy amíg Itachi él addig az Uchiha klánnak semmi baja nem lehet! Itachinek meg lehet hogy betelik a hócipője felmegy a vezetőséghez és kinyír mindenkit! A családja többi tagja meg meggátolja, hogy a ninjasereg odamenjen! Itachi kb 35-40 perc alatt kinyírja őket, lenne 1 új hokage választás és boldogan élnek tovább! Peint meg megöli, vagy megakasztja amíg nem jön Naruto utána valószínűleg Naruto átveszi Itachi helyét ha akarja Itachi ha nem, mert a sorozat címe akkoris Naruto marad! De most nincs igazam? (akármit mondotok) DE! :)
2013. nov. 6. 16:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha Itachi a klán öli meg, ami meg is történt, akkor megakadályoz egy háborút és valszeg ezrek életét menti meg.

Ha Konoha ellen fordul és infókat ad a klánnak, hogy mikor a legsebezhetőbb a falu, akkor az Uchihák támadnak, amit más falvak is megtudnak és kirobban egy háború.

Ha Itachi nem csinál semmit, akkor mindkét oldalról sürgetik és ha nem működik együtt egyikkel sem, akkor egy idő után megpróbálják eltenni láb alól, vagy rákenni egy balhét, aminek hatására 2 szék közül a földre esik.

Ha csak a vezetőket öli meg, tehát Sarutobit, Danzót és a 2 tanácsost, akkor az nem ment volna gyorsan, mivel Sarutobi nem hiába volt hokage, a másik 3 pedig fiatalabb korban hokage jelölt, plusz Itachinak nem rég lett Mangekyou Sharinganja és kétlem,hogy egyből képes volt mindent úgy használni, ahogy akar, szal elhúzódott volna a harc, amit a falu lakói észrevesznek és úgy könyvelik el,hogy az Uchihák a falura támadnak, erre belső harcok lesznek és kitör egy háború.

Nem lehetett okoskodnia, cselekedni kellett.

2013. nov. 6. 18:40
 8/11 anonim ***** válasza:

A minimum 20-al én olyan 25-50 főre gondoltam, akik nem mellesleg a konohai rendőrség bázisát adták, nem holmi banditákat mint Kimimaru családja. Megértem amit tett, és azt is hogy miért tette, de nem értek vele egyet. A hokage elkészített egy békejavaslatot, de már későn!. Valószínűleg ki tudtak volna egyezni és nem lett volna se puccs, se háború.

Én elítélem őt azért amit tett, más is megtehette volna helyette. Többet jelentett neki a családja jóhíre, mint az életük.

2013. nov. 6. 18:59
 9/11 anonim ***** válasza:

LőRA200 szerintem éppen az öcsikéje :D ért neki a legtöbbet. A család jó híre is talán azért fontos neki, mert Sasuke még él.

Tény, hogy nagyon elkapkodták ezt a gyilkolászást.

2013. nov. 6. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Az,h ők voltak a rendőrség csak Tobirama egy húzása volt arra,h könnyebben szemmel tarthassa őket, szal ha úgy vesszük kb semmi másra nem szolgált a rendőrség. Kimimaro klánja meg igaz,h bandita/nomád volt, de attól még ugyanolyanok voltak, mint az Uchihák, 2 a legerősebb klánok közül és mindkettőnek még nagyobb hatalom kell mint ami van, a Kaguyák esetében ez ugye a gyilkolásban merült ki,h megmutassák akárkit legyőznek és egy falu kellett,h kiirtsa őket. Oro se hiába akarta Kimi testét.
2013. nov. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!