Miért szeretik a Jackasst? Miben rejlik a sikere?
Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 15:43
1/13 anonim válasza:
Azért szeretik sokan, mert olyan elvont dolgokst mutatnak be amiket sokan nem mernek meg csinákni és sokakat érdekli ez a marhaság. Pedig csak egy elmebeteg csapat és ebböl élnek meg, mert sokan ezért fizetnek. de ez van ide jutott a világ....
2/13 anonim válasza:
pontosan, ez kell a népnek, a hülyeség...egyre több ilyen gyík műsor van:/
3/13 anonim válasza:
Azért szereti a nép, mert az amerikaiak is szeretik és mert nincs más értelmes műsor helyette. Ja és még azért mert lehet a nézése közben azon röhögni, hogy emberek pénzért mire képesek (SZÁNALMAS). Ezen kívűl csatlakoznék az előttem szólókhoz.
4/13 A kérdező kommentje:
Hé, azért vannak trébb műsorok is..:D
2008. júl. 11. 16:22
5/13 anonim válasza:
Jaaa! Akkor ti nézzétek a gyözikeshow-T:DDDD
6/13 anonim válasza:
Szerintem jó! Mert örültek, és ez tök jó!
7/13 anonim válasza:
Azért szeretik mert felkelti az érdeklődést, hogy mekkora állatságokat lehet csinálni, te úgysem csinálod meg majd megcsinálják ők! Szerintem teljesen korrekt dolog, valaki fest valaki táncol, ők zúznak!
8/13 anonim válasza:
én személy szerint azért néztem, mert sok olyan dolgot megtesznek amit én is kipróbálnék szivesen, és így fájdalom nélkül megúszom. :)
[f816a0b97b7ea8f73d61ba72082b7ed6]
9/13 anonim válasza:
Szerintem azért jó, hogy vannak ilyen beteg arcok .. :DD
10/13 anonim válasza:
Abban relylik a sikerük, hogy teljesen új szerű müsor irányzatott/sitlust hoztak létre. Jó fejek és bírom a müsort! Nincs gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!