Hát nem tudom, én mindig a gonosznak szurkolok. :D Miért mindig a jónak kell győznie? Olyan unalmas ez már. XD
Most őszintén Naruto nem túl okos, cserébe jó hülye. Mit akar ő hokage lenni és világot megmenteni? Maradjon otthon és egyen instant ráment élete végéig. A Hold szem terv az érdekes legalább, nem túl erkölcsös ugyan, de legalább hatékony. XD
Tsunade-val kapcsolatban nekem az szúrja az oldalam eléggé, hogy mintha nem is venné komolyan. Madara ellen mégcsak egy nyavalyás páncélt sem vett föl, egy shurikent nem vitt el, egy adag mérget nem rakott be. Ugyanabban a ruhában megy harcba, mint kaszinóba (és ugyanannyi pénzzel távozik :)) ). Mondhatnátok, hogy nemsokat ér, de engem akkor is zavar, hogy valaki ilyen szinten nem készül a harcra.
példák: Itachi a Sasuke-val való párbaj előtt még a helyszínt is kiválasztotta. Jóban mielőtt netiüzdött volna Obito-val csinált pármilliárd robbanócetlit. Sarutobi Hiruzen a chounin vizsga harmadik fordulójára páncélban fegyverekkel ment el nézőnek. Jiraia mielőtt elment esőrejtekbe elbúcsúzott Tunade-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!