Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tsunade-t az akatsukiból...

Tsunade-t az akatsukiból mindenki meg tudná ölni nem?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 17:09
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Amúgy meg Tsunadet nem lenézem, de képesség nélkül semmit sem ér! Azzal, hogy üt komolyabb ninják ellen nem ér semmit! Az akatsuki meg nem csőcselékekből áll!
2013. nov. 4. 17:39
 22/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol láttál te "Kats"-ot kérdező.
2013. nov. 4. 18:04
 23/37 anonim ***** válasza:
A 12-es válaszoló vagyok. A "Kats"-ot azt valóban Deidara mondja, mikor robbant. A Katsuyu az pedig az óriás meztelen csiga, amit Tsunade szokott megidézni. De az a csiga is csak gyógyítani tud, jóformán. Szóval azzal a csigával tuti, nem fogja Sasori bábjait leverni. Sasorinak ott van a Satetsu (vashomok), azzal kifingatja a csigát is és Tsunade-t is. Kakuzu-val pedig Kakashi, Yamato és Naruto is alig bírt el. Ha nekik hármuknak nehezen ment, akkor Tsunade-nak egyedül hogyan menne? Elmondom sehogy, Kakuzu kicsinálja hamar. Mondom, szerintem egyedül Hidan az aki nem tudná megölni, mert az ő woodoo ceremóniája nagyon pepecs és körülményes.
2013. nov. 4. 19:00
 24/37 anonim ***** válasza:
22. vagyok. Katsuyu egy óriási, fehér meztelencsiga, akit Tsunade tud megidézni úgy, mint Naruto Buntát vagy Orochimaru Mandát. 12., biztos, hogy az Izanagit használta? Úgy tudom akkor megvakul. Vagy az az Izanami? Mert úgy emlékszem Danzo is az Izanagit használta, de az ő szemei becsukódtak utána.
2013. nov. 4. 19:00
 25/37 A kérdező kommentje:
Mi??? Az a semmire sem jó csiga?? Melyikőtök is írta, hogy ér az valamit? Ja te lőra igaz? Te 8 éve nézed a narutot, de semmihez sem értesz, és olyan baromságokat írsz, hogy a telefonom alig bírja betölteni az oldalt!
2013. nov. 4. 19:12
 26/37 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Az Izanagi volt.

[link]

Nézd meg újból.

2013. nov. 4. 19:22
 27/37 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg az volt. De akkor miért nem vakult meg? És miért van 2 szeme, mikor az egyiket Kakashinak adta?
2013. nov. 4. 19:31
 28/37 anonim ***** válasza:

Na ez jó kérdés. :)

Kis OFF téma (előre is elnézés)

Lassan vége a Naruto Shippuuden-enk is. Szerintem az lenne a jó, hogy ha a gonosz győzne, Sasuke, Naruto, Sakura (ő elsőnek!), Hinata ...stb haljon meg. Obito győzzön, Madara támadjon fel és sikerüljön a Hold Szem terv. Unom már a happy end-eket. Kishimoto azzal dobna a legnagyobbat, ha nem a szokásos sablont nyomatná, hogy a "jó legyőzi a gonoszt". Egyszer győzzön már a gonosz is. De nem? :)

2013. nov. 4. 19:42
 29/37 anonim ***** válasza:
Hé én szeretem a Happy Endet és ha 600 rész után a gonosz győz, meg nem mondom mit csinálok.
2013. nov. 4. 19:52
 30/37 A kérdező kommentje:
Hát ja! De szerintem akkor már megcsinálta volna! Pein nagyon hülyén vezette az akatsukit! Nem is értem miért ő a vezér! Nah mindegy! Tudta, hogy konohával mindenképpen harcolnia kell, csak idők kérdése! Ha az egész akatsuki bement volna akkor Konohát nagyon könnyen elintézik! Csak rövid lett volna az anime! :D
2013. nov. 4. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!