Az miért van, hogy Itachi kb össz vissz használta a mangekyou sharingant kb 4-5-ször Kakashi meg kb 1 csatában használja 4-5-ször és még mindig tökéletesen lát, Itachi meg gyengénlátóvá vált?
Itachi gondolom csatákon kívül is használta, mivel tökéletesítette a Susanót, amire nem hiszem, h első alkalommal képes lett volna. Az Amaterasut se egyszer használta, épp úgy, ahogy a Tsukuyomit sem. Kakashi ezzel szemben használta összvissz egyszer vagy kétszer Deidara ellen, 2-3szor Pein ellen és a háborúban, tehát ő nem igazán vitte túlzásba. De sztem ennek ellenére gyengülnie kellene a szemének, de az mégsem teszi, a rajzoló erre nem helyezett nagy hangsúlyt,h miért van így és sztem már ki sem fog derülni, de én arra tippelek,h mivel ha úgy vesszük nem az övé a Sharingan, hanem Obitóé, ezért lehet vmi bibi. És Kakashi tényleg meghalt Konoha ostromakor, és nem a szögtől, hanem mert teljesen elfogyott a chakrája (főleg) a Kamui miatt.
Az Akatsuki meg már csak Tobi maradt, de remélem az eheti mangában nem következik be a sokak által félt jelenség, miszerint Narutónak sikerült őt visszaállítani a "jó" oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!