Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Itt ki nyerne? Mert már...

Itt ki nyerne? Mert már gondolkodtam rajta haverokkal de mindig más lett az eredmény!

Figyelt kérdés

1. Deidara vs Orochimaru

2. Pein vs Kisame

3. Pein és Kisame vs Kakashi és Jiraiya

4. Madara vs Itachi (szerintem ők 2-en egyenlőek, és Madarán nem Tobira gondolok hanem Kabuto által feltámasztottra!)

5. Konan vs Hinata

2013. okt. 20. 08:05
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
amúgy köszi mindenkinek! :)
2013. okt. 21. 06:33
 12/31 Ren-D ***** válasza:
100%

1. Orochimaru

2. Pein

3. Pein és Kisame

4. Madara

5. Konan

2013. okt. 22. 11:51
 13/31 anonim ***** válasza:
65%

1. Ez a legnehezebb mind közül. Deidara nagyon erős és intelligens karakter, Orochimaru pedig leginkább a szinte elpusztíthatatlan teste miatt erős, nem feltétlen a kígyós technikái miatt. Szerintem Deidara, de csak hangyányival.

2. Egyértelműen Pain, számára nagyon kevés ember lehet csak ellenfél.

3. Pain és Kisame, Pain egyedül is megölni őket

4. Madara. Itachi nagyon erős és az egyik kedvenc karakterem, de Madara ellen neki sincs esélye.

5. Konan, főleg mivel ő távolsági harcos, míg Hinata csak közelharci technikákkal harcol.

2013. okt. 22. 18:52
 14/31 Anikacska ***** válasza:

1. Mivel Orochimarunak nincs villám eleme (sem saringanja hogy ki tudja védeni Deidara C4 nevű jutsuját)ezért Deidara nyerne.

2.Pein, mivel ő a legerősebb Akatsuki tag Tobit leszámítva, ezt úgy emlékszek valamelyik tag mondta.

3. Pein és Kisame. Pein ismeri Jiraya gyengepontjait, de Jiraya csak halála előtt tudott rájonni Pein titkára. Kisame meg ismeri a saringant.

4. Madara (rinnegan+fa elem)

5. Konan hisz Tobit is majdnem megölte nemhogy Hinatat.

2013. okt. 25. 18:45
 15/31 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy ismeri a sharingant? úgy érted hogy ha hallja mint szó tudja hogy nem 1 kígyófajról van szó? mert ha így érted akkor igazad van! kb annyit tud a sharinganról mint a többi ninja! amúgy meg ez mindenkinek szól, hogy én olvastam még régen kb 3 éve 1 olyan sztorit valószínűleg kitalált, hogy Kisame vs Pein és ott azt írták le hogy Kisame győz! Az oldalt azóta nem kerestem, de ha googleba beírjátok hogy Kisame vs Pein akkor könnyen megtalálhatjátok! amúgy Kisame miután elintézte Peint ezt mondta: ,,Soha ne szórakozz egy cápával" de amúgy jól ki van elemezve a sztori! :) érdemes 1X elolvasni naruto fanoknak! :)
2013. okt. 25. 19:21
 16/31 anonim ***** válasza:
65%
Azért ismeri jól a Sharingan legtöbb csínját-bínját, mert Itachi társa. Itachi pedig mint tudjuk, Sharingan használó.
2013. okt. 25. 20:34
 17/31 A kérdező kommentje:
És Itachi biztos elmesélte neki a bőbeszédűségével Kisamenak hogy mik a sharingan jutsuai/gyengepontjai! nah ne viccelj!
2013. okt. 26. 08:43
 18/31 Anikacska ***** válasza:
Már a sima Narutoba is Kisame tudja, hogy pl a Tsukuyomi káros Itachi szemeire.
2013. okt. 26. 14:47
 19/31 A kérdező kommentje:
ezt is mindenki tudja!
2013. okt. 26. 16:46
 20/31 anonim ***** válasza:
#19 nem
2013. okt. 26. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!