Digi tv. Ez most hogy van?
Figyelt kérdés
Tegnap kapcsolgattam a csatornák között, észre vettem, hogy (azt hiszem)a Prizma adása eltűnt, és helyette egy UPC-s(!DIGI-nél vagyok!) reklámféleség világított azzal a szöveggel, hogy kapcsoljam ki a kis dobozkámat, várjak pár percet .Ez alatt egy "szoftver frissítés" fog végbe menni és utána lesz RTL 2-m stb. csatornám, ami még nem volt (bár a DIGI-honlap szerint kell hogy legyen). Megtörtént a ki-be kapcsolás, tök jó, lett HIPERSUPER TV2(!), FEM3, DIGI life stb. ja meg Nat Geo Wild (ennek tényleg örültem). Sajnos még 24 órát sem tarthatott ez az örömünnepem, mert ma délutánra már egyetlen "új" csatornám se működött. Járt már így valaki? Mi lehet a baj? DIGI-t egyáltalán nem lehet felhívni..2013. okt. 17. 17:52
1/2 anonim válasza:
Meg a FIX tv is eltünt. De Super tv2 nekünk van már régóta,Fem3 eltünt nekünk egy ideje, Digi Life is van, meg Lifenetwork is van egy ideje.(én ennek örülök mert nagyon jó!) Nem tudom mi lehet ez.. Ja egyébként nekünk a legnagyobb tv csomagunk van mégis eltünt pár csatorna:(
2/2 Tomi90 válasza:
A digi szereti pakolgatni a csatornákat, újra kell keresni. RTL2 biztos nincs :( Amit láttál a digi honlapján az a német RTL2...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!