Ki a legrokonszenvesebb és ki a legunszimpatikusabb Benkő lehetséges feleségei közül? Miért?
a legrokonszenvesebb az a nő, nem tudom hogy hívják, de kicsit furán beszél, talán tájszólással,barna haja van.
az összes többi ellenszenves, de legjobban azt a hosszú hullámos hajú, szőke nőt nem szeretem,aki a rövid szőke hajúval veszekedett. Olyan közönséges az összes nő benne.
meg van az a Kata,aki magas,vékony, tegnap kiesett, és vagy franciául tud, vagy ott élt vagy nem tudom mi köze van a franciákhoz..nah ő se szimpi, főleg hogy sz@rik az egész műsorra és még mondta is hogy csak a népszerűség érdekli. Egyébként szerintem őt láttam egyszer a Sexi vagy nem?-ben a viván(de nem tudom melyik szériában mert azt a műsort nem nézem), ott is volt egy magas,szőke nő, ugyanilyen hajjal, és ott is francia valamit magyarázott és szerintem az is ő volt. Hülye liba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!