# 11
aláírom, de szerintem az öreg előrukkolt volna akkor is valami spéci béka technikával.
és leverte volna.
tuti!!!
Nem értem, hogy az igazi jó harcokat pl jelen esetben is Jiraya vs Itachi....miért nem írták bele a történetbe!!!!
én szívesen megnéztem volna (lehet kicsit ro--dék dolog) azt, hogy ha Kabuto az Edo tenseijjel visszahozta volna Jiryat és Naruto ellen küldte volna.
Jó lett volna megnézni azt, hogy Naruto, hogy teszi túl magát azon, hogy a szeretet mestere ellen kelljen harcolnia.
hát lehet...:S
De abba bele kell kötnöm, hogy a Rinnegan sokkal erősebb mint bármelyik más do jutsu, mert ha vki eléri azt, akkor már a sharingan alapképességei nem hatnak a Rinnegan birtokosára.
Na meg ha tényleg harcra került volna sor, akkor Jiraya nem 1 az 1 ellen küzdött volna. Bölcs formában jött volna a 2 kicsi varangy, azok is ellátták volna pár tanáccsal...tehát az biztos, hogy igen kiélezett és igen csak kétesélyes harc lett volna.
És egyébként tök szemétség, hogy talán az egész anime két legkarakterisztikusabb szereplője Nagato és Itachi nem tudták harcban használni a teljes erejüket, mert Itachi beteg volt Nagato meg "anorexiás" :D:D:D:D:DD::D
Ha mindkettőnek a teljes ereje meg lett volna, szerintem még Madarát is simán kiütik....de hát.....sajna nem úgy írták a történetet.:S
"ha vki eléri azt, akkor már a sharingan alapképességei nem hatnak a Rinnegan birtokosára."
Ez hülyeség. A Rinnegan persze,h erősebb/magasabb szintű, mint a Sharingan, mivel a Sharingan egy feltuningolt változata, de attól még hatnak rá a képességei, Itachi simán felgyújtotta az Amaterasuval Nagatót és a Susanóval elpecsételte. Szal hatni hat rá, az már más kérdés,h Nagato a Rinnegannal letaszította magáról a fekete lángokat.
"olyan Jutsu nincs ami át tudná ütni Susanoo-t (mármint 1 embernek képtelenség)"
A raikage és Tsunade is áttörte egyenként is. SPOILER!!! Obito is miután a 10farkú jinchurikije lett SPOILER VÉGE Mei marós köde meg egyszerűen figyelmen kívül hagyva a Susanót közvetlenül Sasukét támadta.
Azért Nagatót láthattuk teljes errejével harcolni, Naruto és Bee, majd az Itachival kiegészült triójuk ellen. És az elején simán elfogta Narutót és Beet.
Igen ahogy az utolsó írta! A nyolcfarku és Naruto harcolt Painel és Pain elbirt mind kettővel! Itachi meg hozzájuk képest elég könyedén intézte el Nagatot!
Jiraiya nem mondom biztos lett volna! Nézzük meg Itachi menyi ídő allat intézte el Paint! Narutonak is nagyon meggyült vele a baja. És Naruto Béka Remete formában már felülmulja Jiraiyat!
"A raikage és Tsunade is áttörte egyenként is. SPOILER!!!"
A Raikage áttört a Susanon? Ez hülyeség. Épp hogy a Susano mentette meg Sasukét a Raikagétól. Eddig csak Mei savjának sikerült áttörnie rajta, és Gaaranak kijátszania.
Itachi gyengébb volt Nagatonal. A Chibaku Tenseiből hármójuk ereje kellett, hogy kitörjenek.
Az Amaterasuval is csak azért tudta megpörkölni, mivel meglepte őt.
Itachi és Jiraiya harcban, viszont ő nyert volna, mivel a Susanoo és Totsuka kardja együtt simán lenyomja a sennin formát. Hiszen ha Itachi egy 8 fejű kígyóval elbánt, akkor Jiraiya + a 3 fő varangy sem komoly ellenfél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!