Aryl kérdése:
Inuyasha-ban hogy tudták olyan könnyen megölni azt a százlábút? Lent.
Figyelt kérdés
Az első részben, a teljes ékkövet lenyelt százlábú asszonyság elvileg hatalmas hatalomra tesz szert, hisz nála van az szent ékkő. Mégis borzasztó könnyen legyőzik, később viszont ezerszer nehezebben ölnek meg egy-egy olyan lényt amibe csak egy szilánk van. EZ hogy lehet? Nyilván függ a szellem alap erejétől is, de a teljes ékkő nagyobb hatalmat adna neki, mintsem egy vasrombolóval szétkapják nem? Sokszor a szélborda is kevés hozzá, de az elején...2013. okt. 4. 23:32
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hol jársz, de a Tsubakis részeknél Kagura így szól:"Megmutaom, hogy lehet kihasználni a Szent Ékkő teljes hatalmát." Gondolom a százlábú banyának ez nem ment. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Már végignéztem, csak így visszagondoltam hogy az elején milyen könnyen legyőztek. De igen, lehet hogy neki annyira kevés agya és ereje volt, hogy nem volt képes kihasználni az ékkő hatalmát. :D
2013. okt. 22. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!