AeonFLUX kérdése:
Csak szerintem énekel úgy Krasznai Tünde az Xfaktorban, mint egy torokrákos?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 21:16
1/8 anonim válasza:
A torokrákos jelző lehet hogy kicsit túlzás. Egyébként nekem sem szimpatikus a hangja viszont pár nála rosszabb kaliberű emberke is tovább jutott.
2/8 anonim válasza:
nekem sem tetszik pedig szerintem tuti bejut az élő showba nekem olyan a hangja mintha néma lenne nem is nagyon érteni a szavakat amiket kiejt éneklés közben de hát ízlések és pofonok
3/8 anonim válasza:
Nekem nagyon-nagyon tetszik a hangja. Szerintem iszonyat jó.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó, az volt a legjobb mikor Alicia Keystől énekelte az empire states of mindot!
6/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,sőt bánt. Leginkább a tehénbőgés jut eszembe róla,főleg mikor a mélybe megy. A beszédhangja érdekesebb.
8/8 anonim válasza:
Úgy énelkel, mint akinek torkán akadt az anyag még a forgatásról, inkább hörög, vagy nem is tudom, de hogy nincs egy tiszta hangja/szava semmi, az is biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!