Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen ötlet lenne?

Milyen ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Beindítani Anettka forródrót müsörát újra valamelyik TV csatornán mondjuk a Viasat 3-on ott vannak ilyen hasonló örültségek!

Minden szombaton menne 4 szereplö váltakozásával adásonként: Anettka,Maria Geronazzo,Kiszel Tünde és Kelemen Annával!

Emelt díjas telefonszámon lehetne betelefonálni és bármiröl beszélni velük és a beszolásokkal is számolniuk kellene (mint Anettka a korábbi forródrótban) ami persze növelné a betelefonálokat és a müsor nézettségét!Diszkréten visszaszólhatnának persze a beszólások eltüréséért megfizetni öket!

Néha lenne egy két sztárvendég akivel dumálnának és közben is be lehetne telefonálni szóval olyan mint a régi forró drót csak megujjult formában 4 szereplö váltakozásával!

Mekkora pénzt lehetne keresni ezzel mármint az emeltdíjjas szám miatt!:D

Régen is volt rá igény most meg fölleg lenne a régi kultusza miatt is!

Persze szigorúan késö este olyan 23:30-tól menne szombatonként 18-as karikával!

A címe meg valami olyasmi lenne hogy:Forró drót 2. generáció vagy Forró drót Reloaded vagy Forró drót 2 vagy Forró drót Újratöltve vagy Forró drót HD

2013. ápr. 24. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
41%

Már mióta kerestem ezt a kérdést! :o Végre, megvan! :)

Nagyon jó ötlet lenne újraindítani, de szerintem Anna kivételével a többiek nem vállalnák el (bár Annában sem vagyok biztos). Meg ezzel az erővel ne csak ő(k) szerepeljenek benne, hanem még több magyar "híresség" is.

Remélem ne haragudsz meg-remélem, azért még fogod ezt a kérdést olvasni!-, de beleírtam a kérdésembe ezt a kérdést! http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__7614106..

2016. febr. 27. 17:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem simán megfizethetőek lehetnének ezek a celebek akik keveset szerepelnek de mégis ismertek!
2016. febr. 28. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz ötlet, de ezek a szereplők borzalmasak. Íme a javaslataim: Hargitai Bea, Bódi Sylvi, VV Ágica, Aleska diamond, VV Vera + megtartanám a tieid közül Kelemen Annát.
2016. márc. 4. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Ebben a műsorban nem az a lényeg hogy szép nők legyenek...
2016. márc. 6. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ezen hölgyemények sem mondhatók szépnek, talán egyedül Hargitai, de a lényeg, hogy eléggé d*gnivalók. Én egy Geronazzo Mária miatt nem néznék meg egy ilyen műsort, már csak azért sem, mert lehánynám közben a képernyőt. Ugyan ki lenne kíváncsi arra a szörnyszülöttre?
2016. márc. 6. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Látom nem érted a műsor lényegét :D
2016. márc. 6. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!