Ez jóval több volt annál,mint egy zenecsatorna,ma is van kis millió mégis mind egytöl-egyig kib@s-zott élvezhetetlen.Sajnálom,hogy 2004év vége felé váltottak átt az amcsiből jövő idétlen reality showkkal bíró gusztustalanságokra.
2013. szept. 28. 09:01
3/9 kaligula3741 válasza:
nagyon jó volt régen, én biztos visszasírom.
2013. szept. 28. 11:51
4/9 anonim válasza:
A '90-es években a kedvenc zenetévém volt, de miután a 2000-es évek elején a Viacom felvásárolta, egyre jobban esik a színvonala. Néhány éve már nem is nézem, csak belekapcsolok, hogy éppen mi megy rajta, aztán már kapcsolok is tovább.
2013. szept. 28. 14:12
5/9 A kérdező kommentje:
leginkább 99-2004 között néztem,azután érezhetően romlott a színvonal.Sajnálom azért,mert tényleg igényes dolgok mentek javarészt,de most kritikán aluli már.Évek óta nem nézem én sem.
2013. szept. 28. 15:16
6/9 anonim válasza:
Hú, a régi szép idők a Club Rotationnel meg Daisy D-vel! Akkoriban még nem volt netem és így tájékozódtam a legfrissebb elektronezékről. Ez hiányzik.
Viszont - mivel már mindenkinek van szinte internete - át kellett alakítani a Viacom zenecsatornáit, ami érthető. A fiatalokat már nem nagyon kötné le a sok klip, mert azt a neten sokkal könnyebben elérhetik, átalakultak a zenehallgatási szokások. Most meg az arcunkba tolják a sok trashrealityt meg bóvli fikciós szériákat.
2013. szept. 30. 08:24
7/9 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag minden kereskedelmi Tv adó átvette ezeket a gusztustalan reality istenf*a*s*z*aságokat,Jersy Shore meg az egyébb had ne soroljam Mtv vackok évek óta elcsúfítják az emberek gondolkodás módják,legyen minden erkölcstelen és igénytelen,és szimplán legyen buta és ízléstelen mindenki,ez régen nem így volt.A zene sosem változik,max az emberek mennek nagyon rossz irányba.
p.s,
Club Rotation-t én is imádtam :)
2013. szept. 30. 10:49
8/9 anonim válasza:
Nekem szombatonként Top 100 Mola Adebisivel és vasárnaponként a Neu bei Viva kötelező volt. Ezt a két műsort szinte mindig megnéztem.
2013. szept. 30. 16:18
9/9 A kérdező kommentje:
Azok is igen...egyedül az Interaktiv nem tetszett,de az összes többi eleg szinvonalas volt.VIVA mellett meg talan az Mtv2POP volt eleg normalis Fernsehsender.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!