Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok a csillag születik...

Mit szóltok a csillag születik továbbjutóihoz?

Figyelt kérdés

Te kit juttattál volna tovább,kinek a továbbjutásával értettél egyet?Ki tetszett legjobban?

Én is azokat juttattam volna tovább aki így is tovább jutott,egyedül a Strokes helyett(mondjuk nagyon jól ütnek,de a repülős srácot a baki miatt nagyon megsajnáltam) a repülős csávó mehetett volna.Nekem Balogh Brigi nem tetszett most se(először se).MCDC MEG NAGYON NAGY ARC.OLYAN JÓL TOLJA.

2009. nov. 2. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Én nem szeretem MCDC most lehet le leszek hurrogva de nekem nemjön be!

és én sztem a brigi ezt a számot nagyon jól énekelte! De a jazz-es kiscsaj is jó! xD

2009. nov. 2. 15:56
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Nekem azok tetszettek a legjobban, akik továbbjutottak. Szerintem MC DC volt a legjobb.
2009. nov. 2. 15:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem leszel lehurrogva első válaszoló,ízlések és pofonok.Amúgy felpontoztalak téged is meg a második válaszolót is.És a zsűriről vélemény??
2009. nov. 2. 16:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a táncos gyerek tolja a legjobban. Aki egy ilyet betanul... Az kicsit jól nyomja...
2009. nov. 2. 16:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

én nem örültem.. a soldiers crew szerintem nagyon jó volt:D a kislány is ügyes, de talán jó hogy nem jutott tovább, legalább nem lesz még egy tóth lüszi.

a stokes nekem nem tetszik, szerintem dögunalom hogy ott ütögetik azokat a rudakat.

a horváth tamás meg csak azért jutott tovább mert jól néz ki..

2009. nov. 2. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
én azaz énekes gyerek helyett, aki először a testvérével jött, na azhelyett juttattam volna tovább a repülős csávót, vagy a kiscsajt aki jazz-t énekelt.
2009. nov. 2. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem megfelel akik most tovább jutattak. Horváth Tamás szerintem nem néz ki jól, de viszont nagyon jól énekelt és megérdemli hogy folytassa. A repülős gyerek tényleg jó, de csak 1X, azután már unalmas. Így tovább a botütögetősök is unalmasak. Balogh Brigi-nek jó a hangja, de elég átlagos, és unalmasat énekelt. A jazz-es kiscsaj nagyon rossz volt, mint a hangja, mint a stílusa ahogy beszélt. Szóval szerintem érdekes lesz ez az egész műsör. De a legjobb akkor is a Bad Boyz. 17/L
2009. nov. 2. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Én egyet értek a zsűridöntésével bár a MCDC helyett inkább Balogh Brigit jutattam volna tovább.:D de az abszolút favorit az Horváth Tamás =)
2009. nov. 2. 16:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Én ki vagyok békülve a továbbjutókkal.

Balogh Briginek meg valami érdekes személyiséget kéne növesztenie valahogy, és akkor meg lenne minden ahhoz, hogy énekesnő legyen.

2009. nov. 2. 17:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Nincs bajom a továbbjutókkal. MCDC nagyon jó, a táncos fiú ügyes és szimpatikus, a gitáros srác pedig guilty pleasure kategória nekem, szóval simán belefér :)) Zsűriből pedig Fáy-t birom nagyon. Jó, tudom hogy kb én vagyok az egyetlen :D Sokak szerint bunkó, szerintem csak simán őszinte.
2009. nov. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!