Te kit juttattál volna tovább,kinek a továbbjutásával értettél egyet?Ki tetszett legjobban?
Én is azokat juttattam volna tovább aki így is tovább jutott,egyedül a Strokes helyett(mondjuk nagyon jól ütnek,de a repülős srácot a baki miatt nagyon megsajnáltam) a repülős csávó mehetett volna.Nekem Balogh Brigi nem tetszett most se(először se).MCDC MEG NAGYON NAGY ARC.OLYAN JÓL TOLJA.
Én nem szeretem MCDC most lehet le leszek hurrogva de nekem nemjön be!
és én sztem a brigi ezt a számot nagyon jól énekelte! De a jazz-es kiscsaj is jó! xD
2009. nov. 2. 15:56
2/13 anonim válasza:
Nekem azok tetszettek a legjobban, akik továbbjutottak. Szerintem MC DC volt a legjobb.
2009. nov. 2. 15:57
3/13 A kérdező kommentje:
Nem leszel lehurrogva első válaszoló,ízlések és pofonok.Amúgy felpontoztalak téged is meg a második válaszolót is.És a zsűriről vélemény??
2009. nov. 2. 16:03
4/13 anonim válasza:
Szerintem meg a táncos gyerek tolja a legjobban. Aki egy ilyet betanul... Az kicsit jól nyomja...
2009. nov. 2. 16:06
5/13 anonim válasza:
én nem örültem.. a soldiers crew szerintem nagyon jó volt:D a kislány is ügyes, de talán jó hogy nem jutott tovább, legalább nem lesz még egy tóth lüszi.
a stokes nekem nem tetszik, szerintem dögunalom hogy ott ütögetik azokat a rudakat.
a horváth tamás meg csak azért jutott tovább mert jól néz ki..
2009. nov. 2. 16:07
6/13 anonim válasza:
én azaz énekes gyerek helyett, aki először a testvérével jött, na azhelyett juttattam volna tovább a repülős csávót, vagy a kiscsajt aki jazz-t énekelt.
2009. nov. 2. 16:14
7/13 anonim válasza:
Nekem megfelel akik most tovább jutattak. Horváth Tamás szerintem nem néz ki jól, de viszont nagyon jól énekelt és megérdemli hogy folytassa. A repülős gyerek tényleg jó, de csak 1X, azután már unalmas. Így tovább a botütögetősök is unalmasak. Balogh Brigi-nek jó a hangja, de elég átlagos, és unalmasat énekelt. A jazz-es kiscsaj nagyon rossz volt, mint a hangja, mint a stílusa ahogy beszélt. Szóval szerintem érdekes lesz ez az egész műsör. De a legjobb akkor is a Bad Boyz. 17/L
2009. nov. 2. 16:20
8/13 anonim válasza:
Én egyet értek a zsűridöntésével bár a MCDC helyett inkább Balogh Brigit jutattam volna tovább.:D de az abszolút favorit az Horváth Tamás =)
2009. nov. 2. 16:51
9/13 anonim válasza:
Én ki vagyok békülve a továbbjutókkal.
Balogh Briginek meg valami érdekes személyiséget kéne növesztenie valahogy, és akkor meg lenne minden ahhoz, hogy énekesnő legyen.
2009. nov. 2. 17:11
10/13 anonim válasza:
Nincs bajom a továbbjutókkal. MCDC nagyon jó, a táncos fiú ügyes és szimpatikus, a gitáros srác pedig guilty pleasure kategória nekem, szóval simán belefér :)) Zsűriből pedig Fáy-t birom nagyon. Jó, tudom hogy kb én vagyok az egyetlen :D Sokak szerint bunkó, szerintem csak simán őszinte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!