Él-e még a Naruto Shippuden sorozat?
Igen, csak azt a Naruto-Utakata ömlengést lehetett voln akkorra hagyni, amikor találkozik a többi Jinchuurikivel.
+ Arról már nem is beszélve, hogy Peint Utakatát egy közelébe becsapódott szerencsésen bombával győzte le.
Szóval gagyi maradt.
Arról már nem is beszélve, hogy ez a Madara olyan kemény csávó, hogy akit csak megebez, abból "fekete" vér jön elő
A tetejében nézem ezt a NaruTobi harcot, de nagyon életlen a kép. Lehetne jobb is a képminőség, mert ez nem az igazi.
Az animátorok csak egy dologhoz nem értettek eddig: a háttérszereplők mozgatása. Most már a színekhez is bénák. Idáig fajultak
Amúgy te is úgy gondolod, hogy ezek összevesztek Kishivel, és szándékosan teszik tönkre az animét?
Mert ez már túl gagyi ahhoz, hogy elhigyjük, hogy az animátorok tényleg komolyan gondolják, amit csinálnak.
Inkább fogy a nézettség, mivel az anime színvonalgyalázása kihat magára mangakára, és az eredeti történet színvonalára. Persze vannak olyan emberek,akik csak arra tudnak gondolni, hogy "Naruto! Naruto!", és azoknak bármit elé lehet tenni.
De megint vannak olyanok, akik csak azért nézik (én is így vagyok vele a 600. rész óta), mert már tudni akarom mi lesz a vége.
Aztán olyanok is vannak, akik élveznék, de az életlen, világos színkavalkád betesz nekik.
Nem vagyok filmszakos, így nem ismerem a szakkifejezéseket, de nézd meg a történet elejének képminőségét (amikor Gaarat kergetik), és hasonlítsd össze a mostanival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!