Szerintetek lesz valaha Magyarországon egy működőképes anime csatorna?
Úgy értem , hogy amikor kicsi voltam tátott szájjal figyeltem a kölyökklubbon a yugioh-t dragon ball-t stb...
Utána rátaláltam az A+-ra ami szintén elképesztően jó volt.
És most itt tartunk az Animax-nál és hát szép szóval mondva borzalmas , élő szereplős nevesincs sorozatokat vetítenek animékből pedig vagy rosszat vagy jót viszont azt már 100x-ra!(nekem ne írjatok olyat , hogy nincs pénz és ezért rossz az animax én arra vagyok kíváncsi , hogy lesz-e más ilyen viszont jó animés csatorna?)
Az M2 veszett ügy. Úgy egy éve egy egész kis internetes összefogás jött létre és sokan írtak nekik e célból, de azt válaszolták, hogy nem fognak animéket adni.
Ettől függetlenül lehet nekik írni, de ha korábban nem értek el ezzel semmit, nem tudom, hogy most mire mennének.
Bár régi kérdés azért néhány dolgot tisztázzunk. Egy korábbi válaszoló azt írta, hogy az rtl-é volt az A+ és, hogy miattuk tűnt el. Kicsit el van tévedve. Az rtl nek a szinkronon kívül semmi köze sem volt a csatornához.
Egészen 2006 szeptember 6. ig a Liberty Global Inc. tulajdonában volt és a minimax üzemeltette.
Aztán 2006. ban jött a koporsóra a szög mert megvette a Sony Pictures Television International azaz az SPTI.
2007. július 2. napján a SPTI megelégelte, hogy itt külön anime csatorna fut ami ráadásul a közhiedelemmel ellentétben egy sikeres csatorna volt. A nézettsége a 10 legsikeresebb csatorna között volt 4 és fél millió előfizetővel számolt.
Amikor azon a bizonyos júliusi napon utoljára ment az A+ és másnap jött az Animax eleinte is rossz szemmel nézte mindenki. Aztán jött a reménykedés. Majd a Sony alkot valamit és lesz végre egy rendes anime csatornánk.
Legalább is a Sony szerint mivel már az A+ is egy rendes csatorna volt önálló 6 órás műsorsávval.
Na itt az ok amiért az A+ eltűnt a Sony lemondott róla mert bökte a szemét, hogy nem az általa üzemeltetett Animax megy. Az Animax meg ment a saját feje után. Eleinte jó volt de amint elkezdtek lejárni az animékre a sugárzási jogok már is a sok élőszereplős realitik meg társaik jöttek be. Ifjúsági csatorna lett majd miután a nézettsége az A+ egykori első 10 helyéről az utolsó 10 be süllyedt a csatornát a sony felszámolta.
Aki pedig egy kicsit nosztalgiázni szeretne itt meg teheti:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!