Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek lesz valaha...

Szerintetek lesz valaha Magyarországon egy működőképes anime csatorna?

Figyelt kérdés

Úgy értem , hogy amikor kicsi voltam tátott szájjal figyeltem a kölyökklubbon a yugioh-t dragon ball-t stb...

Utána rátaláltam az A+-ra ami szintén elképesztően jó volt.

És most itt tartunk az Animax-nál és hát szép szóval mondva borzalmas , élő szereplős nevesincs sorozatokat vetítenek animékből pedig vagy rosszat vagy jót viszont azt már 100x-ra!(nekem ne írjatok olyat , hogy nincs pénz és ezért rossz az animax én arra vagyok kíváncsi , hogy lesz-e más ilyen viszont jó animés csatorna?)

2013. aug. 28. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az M2 veszett ügy. Úgy egy éve egy egész kis internetes összefogás jött létre és sokan írtak nekik e célból, de azt válaszolták, hogy nem fognak animéket adni.

Ettől függetlenül lehet nekik írni, de ha korábban nem értek el ezzel semmit, nem tudom, hogy most mire mennének.

2014. aug. 25. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Viasat6 fog adni Animéket türelmet kértek. Dolgoznak az ügyön.
2014. aug. 26. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Bár régi kérdés azért néhány dolgot tisztázzunk. Egy korábbi válaszoló azt írta, hogy az rtl-é volt az A+ és, hogy miattuk tűnt el. Kicsit el van tévedve. Az rtl nek a szinkronon kívül semmi köze sem volt a csatornához.

Egészen 2006 szeptember 6. ig a Liberty Global Inc. tulajdonában volt és a minimax üzemeltette.

Aztán 2006. ban jött a koporsóra a szög mert megvette a Sony Pictures Television International azaz az SPTI.

2007. július 2. napján a SPTI megelégelte, hogy itt külön anime csatorna fut ami ráadásul a közhiedelemmel ellentétben egy sikeres csatorna volt. A nézettsége a 10 legsikeresebb csatorna között volt 4 és fél millió előfizetővel számolt.

Amikor azon a bizonyos júliusi napon utoljára ment az A+ és másnap jött az Animax eleinte is rossz szemmel nézte mindenki. Aztán jött a reménykedés. Majd a Sony alkot valamit és lesz végre egy rendes anime csatornánk.

Legalább is a Sony szerint mivel már az A+ is egy rendes csatorna volt önálló 6 órás műsorsávval.

Na itt az ok amiért az A+ eltűnt a Sony lemondott róla mert bökte a szemét, hogy nem az általa üzemeltetett Animax megy. Az Animax meg ment a saját feje után. Eleinte jó volt de amint elkezdtek lejárni az animékre a sugárzási jogok már is a sok élőszereplős realitik meg társaik jöttek be. Ifjúsági csatorna lett majd miután a nézettsége az A+ egykori első 10 helyéről az utolsó 10 be süllyedt a csatornát a sony felszámolta.

Aki pedig egy kicsit nosztalgiázni szeretne itt meg teheti:

[link]

2015. ápr. 10. 08:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Egészen pontosabban mondva az A+ üzleti partnerségben állt az RTL-lel. Amit az RTL nem akart leadni vagy csak egy ideig ült rajta, azt az A+ megkapta.
2022. ápr. 19. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!