Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem idegesít a Szujó...

Titeket nem idegesít a Szujó eszement üvöltözése az F1 közvetítések alatt?

Figyelt kérdés
Már a sokadik adás, aminek a végére teljesen le kell vennem a hangerőt, mert ez az eszement torka szakadtából üvölt. A Wéber tök értelmesen képes beszélni, és még érdekes infokat is mondd, de ez az állat folyamatson túlüvölti olyan "információkkal", hogy "ÚRISTEN", meg "NEM HISZEM EL". Aki meg a facebook falukra kritikát ir, azt azonnal bannolják.

2013. aug. 24. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Néha tényleg nagyon hangos de engem nem zavar jobb őt hallgatni mint Mezeit legalábbis szerintem.

Ez nem kapcsolódik a kérdéshez de szerintem Palik volt a legjobb. :)

2013. aug. 24. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát az igaz, hogy az elődje (valami Gyula?) tényleg rosszabb volt. Ettől függetlenül szerintem kéne a Wéber Gabi mellé valaki aki objektívebb mint a Szujó-
2013. aug. 24. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem zavar, sőt, igazi adrenalin bomba, és lelkesítő, jobban beleélem magam, mint anno Palik Lacinál. Igaz, néha túl üvölti Wébert és fontos infók elmaradnak, de helyette hangulatot teremt és szerintem ez nagyon jó. Amúgy jó páros, Wéber nagy szakértő, Szujó Zoli pedig sokat tapasztalt és sokat tud, és szenvedéllyel közvetít.
2013. aug. 24. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok: volt Czollner Gyula is Wéberrel Czollner régebben közvetített Palikkal nem volt rossz.

De én Mezei Danira gondoltam hát nekem egyáltalán nem jött be az a közvetítés.

Szerintem jó Szujó, mindig tud valami érdekes dolgot mondani f1-gyel kapcsolatban.

2013. aug. 25. 10:50
 5/6 anonim válasza:

Borzalmas.... Hozza nem erto, kapkodos, figyelmetlen, idegesito. A legrosszabb talan eddig.

Bar teny, hogy Palik miatt szerettem meg a forma1et... Mai napig hianyzik....

2013. aug. 25. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem nem, sőt imádom, ha üvölt.

S leírásodból feltételezem neked valami könyvtári meseolvasó felelne meg neked a közvetítések során.

Nekem a Czollner, a Palik is tetszett, őket is imádtam, ahogy a Wébert is. Az elmúlt tíz évből csak Mezei Dani munkája volt siralmas.

2013. dec. 7. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!