Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az Éjjel-Nappal Budapest C. műsorról? Szerintem ez a tv közvetítések legallja és még csodálkoznak, hogy mostanában egyre többet interneteznek mikor ilyen mocskok mennek a tv-ben. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Egy rakás szemét az egész.

Megtanít minden olyan dologra, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy egy bunkó paraszt, vagy egy hülye r**anc legyél.

És sok fiatalnak ez lenne az ideális felnőtt élet, tátott szájjal bámulják a műsort.

És még csodálkozunk, hogy minden új generáció egyre retardáltabb.

2013. aug. 12. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Hulladék. Sajnos ettől még igény van rá, ez benne a szomorú. Barátok közt ugyanez.

Nem hiába hallod azt egyre többször másoktól, hogy "TV-m sincs már évek óta". Igaz nekem van, de én is csak dvd-ket nézek rajta, vagy sportmeccseket.

2013. aug. 12. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Volt alkalmam két részt megnézni egy ismerősömnél. Egy hulladék az egész. Igénytelen, primitív, ötlettelen vacak.

Az egy dolog, hogy színészi játék gyenge, de szerintem még pont ez az, ami elnézhető, hiszen amatőr színészekről van szó. De maga a tartalom nagyon gagyi. Maguk a karakterek buták, bunkók, primitívek, egysíkúak. Tényleg legalja műsor, de sajna van rá igény.

2013. aug. 12. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

nincsen realitás értéke az egésznek,mert élnek benne,mint marci hevesen,közben meg az összes karakter egy semmirekellő naplopó,vagy valami minimálbéres alkalmazott,mint a felszolgáló.

ilyesmiből meg nem lehet finanszírozni az állandó bulikat,meg a folyamatos csajozást.

szóval a hamis kép miatt is gáz.

2013. aug. 13. 02:19
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
Próbáltak ilyen Jersey show (vagy mi az) féle szemetet csinálni, látszik, hogy ez az irány számukra.
2013. aug. 13. 05:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Bár nincs sok köze a valósághoz, én azért szoktam nézni.Attól, hogy valaki nem, az még nem jobb másoknál.
2013. szept. 28. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Na várj. Itt nem arról van szó, hogy aki nézi, az dögöljön meg. De ez bizony egy hulladék műsor, ettől függetlenül aki akarja, nézheti.
2013. szept. 29. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!