Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért fejezik le Ibrahimot?

Miért fejezik le Ibrahimot?

Figyelt kérdés
Most látom a reklám alatt, régen nem néztem, de érdekelne, esetleg valaki tudja?
2013. aug. 18. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
angol wikipédia
2013. aug. 18. 15:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Öhm, értelmes választ valaki?
2013. aug. 18. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy történelmi regényben úgy volt, hogy Hürrem ráveszi a Szultánt Ibrahim megölésére. Elhiteti vele, hogy a hatalomra tör. Nem tudom, hogy ebben a romantikus szappanoperában is így van-e.
2013. aug. 18. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért írtam azt, mivel azo na wikipédián ott van kifejtve,h mi történt a valóságban... Vmi olyasmi rémlik,h Ibrahim egyre elismertebb lett, vmi szultáni jelzővel is illették egyesek, ami nem tetszett se Szulejmánnak, se Hürremnek. Volt vmi tanácsos aki rosszat, ezért Ibrahim halálra ítélte, de az a kivégzése előtt elültette a bogarat Szulejmán fülében,h Ibrahim átakarja venni a hatalmat, aztán erre rásegített Hürrem és Szulejmén kivégeztette Ibrahimot.
2013. aug. 18. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lefejeztette,hanem megfojtották selyemzsinórral. Minden kegyvesztett pasa így végezte, közöttük budai pasák is. Ibrahim nem tudta bevenni Bécset, többször megverték, leragadt hetekre Kőszeg ostrománál. A török seregek elindultak májusban, hadakoztak szeptemberig, aztán hazamentek. Nem bírták a hideget.
2013. aug. 19. 01:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Hatidzse nővérének a férjét, Ferhád pasát visszaélések miatt fejezték le. Ibrahim és Hatidsze története tovább tartott.
2013. aug. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!