Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik a legjobb tv sorozat?...

Melyik a legjobb tv sorozat? Csakis a legjobb érdekel, alább nem adom!

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.

2013. aug. 17. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Twin Peaks
2013. aug. 17. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Trónok harca!
2013. aug. 17. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Maffiózók

- sorozat -

(The Sopranos, 1999)

[link]

2013. aug. 17. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kettessel: Trónok harca.

De kategóriánként változik a legjobb: van ugye Doktor House, akkor Így jártam anyátokkal, vagy esetleg a Big Bang Theory (Agymenők magyarul, de érdemesebb angolul nézni, szerintem), aztán ott vannak még a lányoknak való Pletykafészek-kategóriás sorozatok is, vagy a világszerte népszerű Kobra 11 (azt nem tudom, hogy tényleg jó-e, mert én csak pár részt láttam belőle, és utáltam, de nyilván nem hiába imádja majdnem mindenki), és még sorolhatnám...

De ha engem kérdezel, az abszolút legjobb sorozat a Trónok harca. Annál jobbat még nem láttam. Soha.

2013. aug. 17. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Figyelmedbe ajánlom:

Maffiózók. (A Wikipédiából):

"A sorozat hatalmas üzleti és kritikai sikert aratott, így a Maffiózók a televíziózás történetének anyagilag legsikeresebb és a kritikusok által gyakran minden idők egyik legjobbjának tartott TV-sorozata lett. A sorozat híres volt az elsőrendű minőségéről a produkció minden részletében, és különösen az írói munkát valamint a főszereplők játékát szokták méltatni. Többek között azzal szerzett elismerést magának, hogy magasabb szintű művészetet vitt a televíziózásba, és ezzel kikövezte az utat sok, ezt követő sikeres sorozat számára. Számtalan elismerést gyűjtött be, többek közt 21 Emmy- és 5 Golden Globe-díjat nyert."

2013. aug. 17. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:

nincs olyan hogy legjobb

vannak a legjobbak és azon belül mindenkinek van kedvence( vkinek még az sincs)

nekem a trónok harca

jók még a breaking bad,dexter

2013. aug. 17. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Számomra a Harmadik műszak az és mindig is az marad. :)
2013. aug. 18. 00:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kedvencem egyik sem, de kétségtelen hogy a Breaking Bad és a The Wire a legjobbak között van.
2013. aug. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!